Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show 19 Eylül'de beIN CONNECT'te başlıyor!

İçerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam eden Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’te yepyeni bir içerik daha izleyiciler ile buluşuyor.

Kaan Sekban'la Alt Tarafı Bi' Talk Show 19 Eylül'de beIN CONNECT'te başlıyor!
16 Eylül 2020 - 13:07
Kendine has üslubu, eğlenceli skeçleri, ünlü konukları ve alışılmışın dışında formatıyla Talk Show dünyasında yeni bir dönem başlatmaya hazırlanan Kaan Sekban, beIN ORIGINALS içeriği olan Alt Tarafı Bi’ Talk Show programının ilk bölümüyle, 19 Eylül saat 23.00’da izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Her bölümde çok özel konuklar…
Her bölümün kendi içerisinde farklı içeriklerle kurgulandığı, alışılmışın dışında bir program olan Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un 19 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak ilk bölümünde pop müziğin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen’i ağırlayacak olan Kaan Sekban, 20 Eylül Pazar akşamı ise başarılı oyuncu Gonca Vuslateri’yi konuk edecek.

Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri saat 23.00’da yayınlanacak iki bölüm ile hafta sonlarına eğlence katacak Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde izleme ayrıcalığıyla beIN CONNECT’te ve eş zamanlı olarak beIN SERIES COMEDY kanalında sevenleriyle buluşacak.

beIN’in en yeni orijinal içeriği!
Birbirinden özel isimlerin, kendileri hakkında merak edilenleri anlatacağı ve renkli sohbetlerin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen müzisyenlerinden Emir Ersoy ve orkestrasının da hazır bulunacağı Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show ekranlara yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

beIN CONNECT’i 1 ayboyunca ücretsiz izleme şansı!
beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ilk ay ücretsiz sonraki aylar için ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.

beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.beinconnect.com.tr web adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"