Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor

Türkiye'nin ilk ve tek Jeoparkı olan Kula-Salihli Avrupa ve UNESCO Global Jeoparkı'nda hizmet etmesi amacıyla yapımına başlayan Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor...

Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor
16 Ocak 2022 - 17:01
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Jeopark Belediye Birliği'nce, Zafer Kalkınma Ajansı'nın da hibe desteği ile yapımına başlanılan Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor. Kula-Salihli Avrupa ve UNESCO Global Jeoparkı'na büyük değer katacak projeyi yerinde inceleyen Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, çalışmaların kısa zamanda tamamlanarak merkezin vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.
 


Türkiye'nin ilk ve tek Jeoparkı olan Kula-Salihli Avrupa ve UNESCO Global Jeoparkı'nda hizmet etmesi amacıyla yapımına başlayan Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Jeopark Belediyeler Birliği'nce, Zafer Kalkınma Ajansı hibe desteği ile yapımı gerçekleştirilen Jeopark Ziyaretçi Merkezi'yle kültürel turizmin geliştirilmesi amaçlanıyor. Yaklaşık bin 500 metrekare alanda yer alan merkezde ziyaretçi bekleme alanları, sosyal tesisler, toplantı ve eğitim alanları ile park alanları yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, teknik personeller ve yüklenici firma temsilcileriyle çalışmaları yerinde inceledi.

Jeopark'a Büyük Değer Katacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün
önderliğinde, Kula turizminin geliştirilmesi noktasında önemli çalışmaların hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, yapımı devam eden Jeopark Ziyaretçi Merkezi'nin Jeopark'a büyük bir değer katacağını söyledi. Daire Başkanı Uğur Topkaya, "Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Küçük çaplı bir müze, seminer salonları, kafeteryası, hediyelik eşya mağazalarının da yer aldığı projemiz tamamlandığında hem UNESCO hem de Kula-Salihli Jeoparkı'na büyük değer katacak" diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"