Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 

Jakuzi modelleri ve fiyatları, jakuzi firmasının profesyonelliği dışında tercih ettiğiniz ölçüye ve tasarımın zorluk derecesine göre değişir. Kullanılan malzeme kalitesi, jakuzi özellikleri, firmanın sektördeki tecrübesi de fiyat ve model tasarımında etkilidir. 

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 
04 Nisan 2023 - 15:37
Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 
Jakuzi modelleri ve fiyatları, jakuzi firmasının profesyonelliği dışında tercih ettiğiniz ölçüye ve tasarımın zorluk derecesine göre değişir. Kullanılan malzeme kalitesi, jakuzi özellikleri, firmanın sektördeki tecrübesi de fiyat ve model tasarımında etkilidir. 

Jakuzi Modelleri 
Jakuzi modelleri ve fiyatları araştırmasında önünüze çıkacak seçenekler arasında:
  • Kare jakuzi
  • Dikdörtgen jakuzi
  • Yuvarlak jakuzi
  • Oval jakuzi
  • Kalp jakuzi
  • Tek kişilik jakuzi
  • Çift kişilik jakuzi
  • Bebek jakuzi olmak üzere çok fazla ürün yer alır.  
Bebek jakuzi ve kalp jakuzi gibi modeller genellikle özel tasarımdır. Bebek SPA merkezleri ya da termal oteller, 5 yıldızlı oteller bebek SPA ve yetişkin SPA merkezlerinde jakuzi keyfi yapmanıza olanak tanır. Kare jakuziler, kullanacağınız alana ve tercihinize bağlı olarak boyunuza da uygun şekilde rahat kullanım avantajı sunmak üzere üretilir. Jakuzi modelleri ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için şimdi siz de Kuntbay Jakuzi kalitesiyle tanışmayı deneyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın! 

Kare Jakuzi Modelleri
Kare jakuzi modelleri ve fiyatları
, cam panel tasarımı, akrilik gövde paslanmaz çelik ayak kısımlarla banyonuza, bungalov evlere, bahçelere, teraslara uygun olabilecek seçenekler arasındadır. Fiyat teklifi için buraya tıklayın!

Dikdörtgen Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 
Dikdörtgen jakuzi modelleri, genellikle en yaygın tercih edilen ve banyolarda sıklıkla yer bulan modellerden bir tanesidir. Klasik küvet modeliyle entegre çalışabilen ve tek kişilik jakuzi keyfi yapabileceğiniz özel yastık, kumanda, hava ve su jetleriyle kabarcıklarla ve su masajıyla tazelenmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Fiyat teklifi için buraya tıklayın!

Yuvarlak ve Oval Jakuzi Modelleri
Yuvarlak jakuzi modelleri
genellikle ev dışında otel, hamam, SPA merkezi, kiralık villa ve bungalov evlerde tercih edilen seçenekler arasındadır. Fiyat teklifi için buraya tıklayın!

Kalp Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 
Kalp jakuzi modelleri, genellikle aşkın en romantik halinin vücut bulmuş şeklidir. Güzel bir sevgililer günü ya da evlilik yıldönümü hediyesi olabilecek özelliktedir. Ancak ömürlük bir kullanımla eşinizle birlikte her zaman keyfini çıkarabileceğiniz harika jakuzi seçeneklerinden biridir. Kalp jakuzi modelleri ve fiyatları hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için şimdi buraya tıklayın!

Tek Kişilik ve Çift Kişilik Jakuzi Modelleri
Tatillerde ve özel SPA merkezlerinde eşinizle ya da tek başınıza kullanabileceğiniz jakuzi sistemleri yer alır. Güzel bir SPA masajıyla tazelenmek, arınmak ve huzura ermek için SPA ve jakuzi masajını tercih edebilirsiniz. Sudan gelen sağlıktan faydalanmak isteyenler için bu jakuzi modelleri evlere de monte edilebilecek sistemlerdir. Tek ve çift kişilik jakuzi modelleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için şimdi burayı tıklayın!

Bebek Jakuzi Modelleri ve Fiyatları 
Bebek jakuzi, minik bebeklerin hassas vücuduna uygun şekilde tasarlanmalıdır. Bunun için bebek SPA merkezlerinde bu hassasiyete uygun olarak üretilmiş, bebeklerin kas yapısını rahatlatmak üzere kullanılan seçenekler yer almalıdır. Bebek jakuzi modeli ve fiyatı hakkında bilgi almak için buraya tıklayın!

Jakuzi Fiyatları 
Jakuzi fiyatları bazı firmalarda daha yüksekken neden bazılarında daha düşüktür?
  • Malzeme kalitesi
  • Jakuzinin gücü
  • Jakuzinin teknolojik özellikleri
  • Jakuzinin şekli ve büyüklüğü genel olarak fiyatı belirleyen faktörler arasındadır. 
Jakuzi modelleri ve fiyatları, kullanım alanlarına, kullanacak kişi sayısına göre de değişiklik gösterir. Çünkü bahçeye, balkona ve terasa yapılan jakuzi için kullanılacak tesisat farklılık gösterir. 

Suyun sızmasını önlemeye yarayan özel su yalıtım malzemeleri ve kaliteli bir su tahliye sistemi olmaksızın balkon ve teras gibi alanlarda jakuzi kullanımı oldukça risklidir. Çünkü su sızıntısı neticede rutubet oluşumuna yol açar. 

Bu durum sağlık açısından tehdit oluşturduğu gibi kötü koku ve lekeli görünümler oluşturur. Bu nedenle jakuzi üretici firma tarafından kurulmalı ve düzgün çalıştığından emin olmak için suyun dolumu ve tahliyesi ilk başta bir kez deneme amaçlı yapılmalıdır.

Jakuzi Fiyatları Nasıl Belirlenir?

1.Kullanılan malzemenin kalitesi jakuzi modelleri ve fiyatları konusunda size önemli bir kaynaktır. Çelik kısımlar paslanmaz, panel su sızdırmayan ve içinde konforlu bir şekilde vakit geçirmeye sağlayan yapıda olmalıdır. 

2.Modelin kesimi, cam panel bulunup bulunmayacağı jakuzi fiyatı üzerinde etkilidir. 

3.Özel tasarım jakuzi modelleri, özel şekil ve sabunluk, şampuan koyma kabinleri, tercihe göre birden çok jakuzi yatağı gibi detaylara göre farklı ücretlere sahiptir. 

4.Jakuzinin büyüklüğü kullanılan malzemenin miktarını belirler. Tercih ettiğiniz küçük bir jakuzi modeli ise daha az maliyetli olabilir. 

5.Yuvarlak ve hamam içinde kullanılan jakuziler genellikle diğerlerinden daha büyüktür. Bu şekilde özel alan kullanımı için tasarlanacak jakuzilerin fiyatları diğerlerinden daha yüksek olabilir. Ancak alacağınız keyif de o oranda yüksek olacaktır.

6. Jakuzi modelleri ve fiyatları konusunda dikkat etmeniz gereken bir diğer şey ise hava motoru, termostat, su tazyik ayarı gibi detayların jakuzi modelinde bulunup bulunmadığıdır. 

Kuntbay Jakuzi sizin için sağlığınıza iyi gelen, vücut şeklinize ve konforunuza uygun, son teknolojik jakuzi modelleri üretir. Siz de Kuntbay kalitesini yansıtan jakuzi modelleri ve fiyatları için buraya tıklayın! 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"