İzmir Doğalgaz'dan Avantajlı Kampanya

İzmir Doğalgaz yeni kampanyası ile doğalgaza geçişte iki önemli fırsat sunuyor....

İzmir Doğalgaz'dan Avantajlı Kampanya
01 Mart 2022 - 09:21

Düşük Maliyetle Doğalgaz Dönüşümü

İzmir Doğalgaz yeni kampanyası ile doğalgaza geçişte iki önemli fırsat sunuyor. Dileyen İzmirli, soba seçeneği ile doğalgazı sadece ısınmada, mutfakta pişirme amacıyla ya da her ikisini birlikte kullanabilecek. İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik yaptığı açıklamada “Kampanyamız ekonomik koşullar nedeniyle doğalgaza geçemeyen vatandaşlarımıza farklı ürün seçenekleri ve düşük dönüşüm maliyetleri ile doğalgaza geçme imkânı sunuyor” dedi


Bütçeye uygun soba ve ocak tesisatı

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmir Doğalgaz 01 Mart itibariyle başlattığı kampanya ile İzmirlilere düşük maliyetle doğalgaza geçme fırsatı sunuyor. 30 Haziran’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında her bütçeye uygun alternatifli ödeme seçenekleriyle tesisat dönüşümü mümkün olabilecek.


İster Ocak, İster Soba

Tüketici isterse doğalgazı ocak kullanımını tercih ederek sadece mutfakta, isterse ocak ve sobayı tercih ederek hem mutfak hem de ısıtmada kullanabilecek. Kampanya, özellikle ocak kullanımının yoğun olduğu ailelere önemli bir fırsat sunuyor. Doğalgaz, sadece ocakta kullanılarak kısa sürede dönüşüm maliyeti karşılanabiliyor.


Kredi desteği hazır

İzmir Doğalgaz kampanya kapsamında iç tesisat firmalarının tüketiciye sunduğu çeşitli ödeme kanallarına ek olarak Vakıfbank ile anlaşarak kredi imkânı da sağladı. Banka şubeleri aracılığıyla tüketicilere 36 aya kadar taksit ve 3 bin liradan başlayarak 10 bin liraya kadar finansman başvuru olanağı sağlanıyor.


Kampanya başvurusu

Ucuz maliyetle doğalgaza geçmek isteyen vatandaşların kurumsal web sitesi aracılığıyla kampanyaya dâhil olan iç tesisat firmalarına ulaşabileceğini belirten Genel Müdür Yetik, “Önünde kutu olup hiç abone olmayan yaklaşık 32 bin binamız bulunuyor. Aynı şekilde binasında gaz olduğu halde yüksek dönüşüm maliyetleri nedeniyle doğalgaza geçemeyen binlerce vatandaşımız mevcut. Soba ya da ocak dönüşümü ile oldukça düşük maliyetlerle isteyen her vatandaşımız ekonomik enerji doğalgaza geçebilecek. Bunun için vatandaşlarımızın kampanyaya dâhil olan firmalarımızla iletişime geçmeleri yeterli olacaktır” dedi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen İzmirliler, www.izmirgaz.com.tr adresinden ya da çağrı merkezine ulaşarak detaylı bilgi alabilecekler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...