İzmir'de Çakallarla Dans 5 Rüzgarı

ÇAKALLARLA DANS EKİBİ İZMİR'DE İZLEYİCİYLE BULUŞTU...

İzmir'de Çakallarla Dans 5 Rüzgarı
18 Kasım 2018 - 01:35

Çakallar grubunun yeni maceralarıyla sinemaseverlerin karşısına çıktığı ve Çakallarla Dans serisinin beşinci filmi olan “Çakallarla Dans 5”in İzmir galası Agora Alışveriş Merkezi’nde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun başrolünü paylaştığı, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Hande Katipoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak ve kadroya yeni katılan Şebnem Dönmez’in oyuncu kadrosunda yer aldığı “Çakallarla Dans 5” diğer filmlerinde olduğu izleyenleri kahkahaya boğdu.

“İzmir’de ve İzmirli sevenlerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz”

Sugarworkz& TAFFPictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin Dev Ajans organizasyonu ile Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen galasına filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristlerinden biri de olan Murat Şeker, senarist Ali Tanrıverdi, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Naz Çağla Irmak ve Şebnem Dönmez katıldı. 17:30’daki filmin gösterimi öncesinde “Çakallarla Dans” hayranlarıyla bir araya gelen film ekibi İzmir’de ve İzmirli sevenleriyle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Kendilerini yalnız bırakmadıkları için İzmirlilere teşekkür eden ekibe Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi ve Ege Orman Vakfı tarafından sakız ağacı fideleri dağıtıldı.

Seyirciyle buluşmanın ardından ise filmin gösterileceği salona gelerek Çakallarla Dans 5 filmini sinemaseverlerle birlikte izledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"