İzmir'de beşinci turizm bilgilendirme ofisi Kemeraltı Hisarönü'nde açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

İzmir'de beşinci turizm bilgilendirme ofisi Kemeraltı Hisarönü'nde açıldı
21 Nisan 2022 - 17:38

Beşinci turizm bilgilendirme ofisi Hisarönü’nde açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kente yılda 4 milyon turist gelmesi hedefiyle devam eden çalışmalar kapsamında beşinci turizm bilgilendirme ofisi Kemeraltı Hisarönü’nde açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İzmir Turizm Tanıtım ve Stratejisi ve Eylem Planı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı’nda yer alan “Turizm Bilgilendirme Ofisleri” projesi kapsamında beşinci ofis Kemeraltı’nda Hisarönü bölgesinde açıldı.


Hem bilgilendirme hem çalışma ofisi

İki kattan oluşan Hisarönü Turizm Bilgilendirme Ofisi’nin alt katı bilgilendirme faaliyetleri için hazırlandı. İzmir ve Kemeraltı ile ilgili Türkçe ve İngilizce tanıtım broşürleri, rehber kitapçık ve tanıtım filmlerinin bulunduğu alan, İzmir görsel kimliğine uygun olarak tasarlandı. Binanın üst katında ise Turizm Şube Müdürlüğü personelinden oluşan bir ekip çalışmalarına devam ediyor.


Son bir yılda kente kazandırıldı

İzmir’de daha önce Kültürpark’ta yer alan Pakistan Pavyonu, Alsancak Sinema Ofisi, Konak Meydanı ve Kemeraltı girişinde Turizm Bilgilendirme Ofisi açılmıştı. Son bir yılda İzmir’e beş ofis kazandırıldı.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"