İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden engelli yurttaşlara destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi engelli kişi ve aileler ile hasta ve yaşlılara medikal malzeme desteğini sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden engelli yurttaşlara destek
04 Aralık 2021 - 13:46
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Engelli Politikası Mümkün” vizyonu doğrultusunda engellilere malzeme desteği sürüyor. “3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü” nedeniyle bugün 56 tekerlekli sandalye daha ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi böylece 2021 yılı içerisinde 700 engelli yurttaşa medikal malzeme desteği sağlamış oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi engelli kişi ve aileler ile hasta ve yaşlılara medikal malzeme desteğini sürdürüyor. “3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü” nedeniyle 37 akülü tekerlekli sandalye, 18 manuel tekerlekli sandalye, bir pediatrik manuel tekerlekli sandalye, bir akü, 16 hasta yatağı ve hasta önü yemek masası ile 14 bin 400 adet hasta bezi dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı içerisinde 14 akülü tekerlekli sandalye, 90 manuel tekerlekli sandalye, 52 akü, 60 görme engelli bastonu, 105 hasta yatağı ve hasta önü yemek masası, 109 bin 80 hasta bezi, 22 havalı yatak ve beş pediatrik manuel tekerlekli sandalye dağıttı. Böylece 2021 yılı içerisinde 700 engelli yurttaşa medikal malzeme desteği sağlanmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"