İZİKAD üyeleri eğitim için seferber oldu

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yeni yıl kutlamasını Swisotel Büyük Efes’te, üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

İZİKAD üyeleri eğitim için seferber oldu
30 Aralık 2021 - 10:10

Gizem Erten Burs Fonu için yılbaşı çekilişi

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yeni yıl kutlamasını Swisotel Büyük Efes’te, üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Yeni yıl ile ilgili beklenti ve hedeflerin dile getirildiği gecede, 2022 yılında hayata geçirilecek yeni projeler ile yola devam mesajı verildi. Geceye Girişimci İş Kadınları Federasyonu Başkanı Huriye Serter, Ege İş Kadınları Derneği Başkanı Emre Pınar Kılıç ile Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gamze Aşnük de katıldı. Geceye özel yapılan çekilişte de Gizem Erten Geleceğin İş Kadınları Burs Fonu içinde önemli bir katkı sağlandı.
 

2022’ye umutla girdiler

Gecede konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, 2021 yılının tüm Türkiye için olduğu gibi üyeleri içinde zorlu bir yıl olduğunu belirterek, 2022 yılına her şeyin düzeleceği umuduyla girdiklerini söyledi. Ekonomide yaşanan sorunların iş insanlarını olumsuz etkilediğine işaret eden Sezgin, “2022 yılına yeni bir ekonomik model ile giriyoruz. Umarız bu model başarılı olur. Biz iş insanları için en önemli şey ekonomide istikrar ve güvenli bir ortamın sağlanması. Bizi yönetenlerden tek beklentimiz bu. Umarım 2022 yılı daha öngörülebilir bir yıl olur” dedi.

Bu yıl gecelerini farklı bir konsepte gerçekleştirdiklerini eğlence ile birlikte Gizem Erten Geleceğin İş Kadınları Burs Fonu’na destek sağlamak için çekiliş yaptıklarını ve önemli bir gelir de elde ettiklerini anlatan Sezgin, gecede ayrıca derneğimize yeni katılan üyelere de rozetlerini taktıklarını kaydetti. Sezgin, yeni yılda dernek olarak yeni projelerle daha çok kadına dokunmak istediklerini de sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...