İZİKAD genç girişimcileri desteklemeye devam ediyor

 İzmir İş Kadınları Derneği’nin (İZİKAD) bu yıl 9. kez düzenlediği Genç İZİKAD Proje Yarışması’nın sonuçları geçtiğimiz günlerde çevrimiçi yapılan bir toplantıyla açıklanırken, ödül töreni ise Alliance Küçük Kulüp’te yapıldı.

İZİKAD genç girişimcileri desteklemeye devam ediyor
25 Temmuz 2021 - 20:32

Genç girişimciler ödüllerini aldı

İzmir İş Kadınları Derneği’nin (İZİKAD) bu yıl 9. kez düzenlediği Genç İZİKAD Proje Yarışması’nın sonuçları geçtiğimiz günlerde çevrimiçi yapılan bir toplantıyla açıklanırken, ödül töreni ise Alliance Küçük Kulüp’te yapıldı. Ödül alan öğrenciler, İZİKAD üyeleri, mentörler ve sponsorların yanında Bilim Park Müdürü Kayhan Dede ve Bilgisayar Mühendisleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fehmi Özkaner’in katıldığı törende, dereceye giren gençlerle İZİKAD üyeleri hem sohbet etti hem de gelecek planlarını konuştu.

Kadın girişimciliğine destek

Kadınların iş hayatında yer almasını teşvik edecek projelere imza atan İZİKAD’ın bu yıl 9. kez düzenlendiği 'Genç İZİKAD Girişimcilik Proje Yarışması’nda özellikle erkek egemen sektörlerde kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi hedefleyen projeler yarıştı. Genç İZİKAD Projesi kapsamında girişimci adayı gençlerin ekipler halinde, iş fikirleriyle başvurularını gerçekleştirdiği süreçte, 10 gruptan oluşan öğrencilerin yarıştığını söyleyen İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, “Her bir gruba mentörler atadık. Tüm gruplar bu süreçte mentörleri ile birlikte ciddi bir çalışma yaparak, her biri ayrı ayrı projelerini üstün bir gayret ile tamamladı. Ancak her yarışmanın doğası gereği ilk üç belirlenmek zorunda, dereceye giren tüm ekiplerle beraber bu projede emek veren her grubu, mentörleri ve değerli destekçilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

 İlk üç ödüllendirildi

Mentörlerin, sponsorların ve dereceye giren öğrencilerin kısa birer konuşma yaptığı törene, proje yarışmasının birincisi mentörlüğünü Behiye Kargıner’in yaptığı, Ece Atatoprak ve Öykü Su Konanlar’ın oluşturduğu Değer İn Deyim Grubu, ikincisi mentörlüğünü Özlem Özer’in yaptığı, Hande Sevinç, Doğuş Mert Aksoy’un oluşturduğu Varsapp Grubu ve yarışmanın  üçüncüsü ise mentörlüğünü Şima Ulaş’ın yaptığı ve Müge Deveci, Büşra Sayın, Deniz Kalyoncu’dan oluşan MDB grubu oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"