İtfaiye ve Sağlık İşleri Daire Başkanları Bengütürk TV'ye Konuk Oldu

Bengütürk TV ekranlarında Sevban Durmaz’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sahura Doğru’ programının konukları, Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce ve İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal oldu.

İtfaiye ve Sağlık İşleri Daire Başkanları Bengütürk TV'ye Konuk Oldu
15 Nisan 2022 - 14:42

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Bengütürk TV ekranlarından yayınlanan ‘Sahura Doğru’ programının canlı yayın konuğu oldular.

Bengütürk TV ekranlarında Sevban Durmaz’ın hazırlayıp sunduğu ‘Sahura Doğru’ programının konukları, Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce ve İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal oldu. İyilik konusunun işlendiği programda ilk olarak söz alan Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce oldu. Gelecek nesillere temiz bir çevre, temiz bir dünya bırakmak için çalıştıklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Erhan İnce, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak çevreci belediye anlayışıyla bizden sonraki nesillere nasıl daha temiz bir çevre bırakırız bunun gayesi içindeyiz. İş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler düzenliyoruz. Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi projemiz var. Şu anda bunun altyapı çalışmalarına başlamış durumdayız. Hayvan severlerin ve evcil hayvan sahiplerinin hayvanları ile birlikte zaman geçirebileceği ve eğitim alabileceği bir alan olacak. Bunun yanında ‘Can Dostum’ projesini başlattık. Çocuklarımız da bu projemize büyük ilgi gösteriyorlar” dedi.


“Yakmak, temizlik değildir”

İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal da, programda anız yakmanın olumsuzluklarından söz etti. Anız yakmanın çevreye çok fazla zarar verdiğini belirten İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, “Şimdi zeytin sezonu var. Dallar budandıktan sonra onların yakılmasıyla birkaç orman yangını meydana geldi. Bu yangınlara müdahale ederken hayvanları da görüyor ve üzülüyoruz. En son gittiğimiz Antalya ve Muğla orman yangınlarında bazı tedbirsizlik ve duyarsızlıklar da etken oldu. Yakmak temizlik değildir. Bunu her zaman söylüyoruz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla başlattığımız ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor’ etkinliklerimiz kapsamında bunları öğrencilerimize de anlatıyoruz. Artık bütün acil durum hatlarının 112 çatısı altında toplandığını da bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi. Daire başkanları, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...