İstMarina'da Hakan Altun İzdihamı

İstMarina AVM’de eğlencenin kapıları dün gece Hakan Altun’un muhteşem konseriyle açıldı. İstMarina AVM’de ilk açılışı yapılan Türkiye’nin en önemli markalarından Jolly Joker’de kapasitesinin üzerinde doluluk oranına ulaşan konseri 3 binin üzerinde kişi izledi.

İstMarina'da Hakan Altun İzdihamı
20 Ekim 2018 - 14:01

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, Anadolu yakasında eğlence hayatının rotasını değiştirmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin eğlence sektöründeki en güçlü markalarından Jolly Joker, Anadolu yakasındaki ilk şubesi Jolly Joker İstMarina’nın kapılarını dün gece fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun’un verdiği muhteşem konser ile açtı.

İki bin beş yüz kişilik kapasitesi ile Anadolu Yakası'nın en özel kapalı konser mekanı olma özelliğini taşıyan Jolly Joker İstMarina’nın açılış gecesi yoğun ilgi gördü. Konseri tam kapasite dolduran 3 binin üzerinde müziksever sürprizlerle dolu gecede adeta müzik ziyafeti yaşadılar.

Sevilen şarkısı "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, seslendirdiği romantik şarkılara konserinin ilk bölümünde duygusal rüzgarlar estirdi. Konserin ikinci bölümünde ‘Teklif Ediyorum' ve ‘Düğünse Düğün' gibi şarkılarla hayranlarını coşturan Altun, açılış gecesine özel hazırladığı repertuvarı ile dillere dolanan eski ve yeni şarkılarını mekanı dolduran hayranları ile birlikte seslendirdi.

Açılışın ilk sanatçısı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren başarılı sanatçı, “Şimdiye kadar sahne aldığım en etkileyici mekanlardan birisindeyiz. Böyle bir mekanı ve İstMarina Alışveriş ve Yaşam Merkezi gibi bir değeri bu bölgeye kazandırdığı için DAP Yapı ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’a özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Bugün bir ilki yaşıyoruz ama daha birçok kez, bu görkemli sahnede yer alacağım” dedi.

“AMACIMIZ BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRMAK”

İstMarina ile Anadolu yakasının en büyük AVM’lerinden birini hayata geçirdiklerine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Bugün Anadolu Yakası’nın ilk Jolly Joker’ine ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışı Hakan Altun gibi değerli bir sanatçımızla yapıyor olmak da bizim ayrı bir keyif oldu. Amacımız Anadolu Yakası’na, İstanbul’umuza yeni değerler kazandırmak. Bu vizyon ile hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İSTMARİNA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Hakan Altun’la 19 Ekim Cuma günü kapılarını açan Jolly Joker Kartal İstMarina’da programlar da belli oldu. Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı Jolly Joker Kartal İstMarina’da ikinci muhteşem gece ise 20 Ekim Cumartesi günü Gülşen ile gerçekleşecek. 24 Ekim Duman, 26 Ekim Selami Şahin, 27 Ekim Cem Adrian olarak belirlenen Ekim programının ardından Kasım ayında da Jolly Joker Kartal İstMarina’nın muhteşem eğlence programı tüm hızıyla devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"