İstMarina AVM, iki gün boyunca keyifli etkinliklere ev sahipliği yaptı

2020’nin yaklaşmasıyla birlikte, İstMarina’da festival tadında etkinlikler başladı. Yediden yetmişe herkes için birbirinden renkli aktiviteleri denize nazır konumda sunan İstMarina AVM, 21 Aralık kış gün dönümünü misafirleriyle karşıladı.

İstMarina AVM, iki gün boyunca keyifli etkinliklere ev sahipliği yaptı
23 Aralık 2019 - 14:37

Sanatı ve eğlenceyi açık alan konforuyla sunan eğlence merkezi İstMarina AVM, yeni yıla sayılı günler kala birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 21 Aralık kış gün dönümüne özel olarak düzenlenen ve iki gün boyunca süren etkinlikler dizisi, katılımcıların eğlence dolu anlarına sahne oldu.Ünlü astrolog Dinçer Güner’in astroloji söyleşisiyle başlayan program, Kemal Doğulu’nun müzik ziyafeti ile devam etti. 22 Aralık’ta Zeynep Turan’ın astroloji sohbetlerine ev sahipliği yapan İstMarina AVM, aralık ayı boyunca ünlü isimleri ağırlayacak.

Müziğin ve dansın kalbi İstMarina’da attı

Müziğin ve dansın coşkusuyla başlayan programda, Kemal Doğulu izdihamı yaşandı. 21 Aralık’ta Kemal Doğulu’nun DJ’liğinde müzik şöleni yaşayan konuklar, geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. Gecenin sonunda ünlü DJ ile sevenleri, fotoğraf karelerinde bir araya geldi. Müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatan Kemal Doğulu’nun dans performansı, izleyenlerden yoğun ilgi gördü.

Uzmanlar 2020’ye dair önemli tüyolar verdi

Astroloji deyince akla ilk gelen isimlerden Dinçer Güner ile Zeynep Turan, 21 Aralık – 22 tarihlerinde astroloji tutkunlarıyla buluştu. İlişkilere ve astrolojiye dair merak edilenleri yanıtlayan uzmanlar, 2020 yılına dair önemli bilgiler verdi. Kişisel astroloji yorumlarının paylaşıldığı etkinliklerde, 2020’nin yıldız haritası katılımcılara özel olarak yorumlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...