İstinye Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı!

İstinye Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşen törenle mezun oldu.

İstinye Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı!
17 Temmuz 2018 - 11:48

Araştırma üniversitesi olma vizyonuyla yola çıkan ve gerçekleştirdiği Ar-Ge yatırımları, bilimsel çalışmaları, uluslararası araştırmaları ve iş birlikleriyle adından söz ettiren İstinye Üniversitesi’nde, mezuniyet heyecanı yaşadı. İstinye Üniversitesi’nin Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşen mezuniyet töreninde mezun öğrencilerinin heyecanını aileleri ve diğer akademik kadroların değerli hocaları paylaştı.

İlk 3’e giren öğrencilere iş garantisi!

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Muharrem Usta,mezunlara sağlık alanında çalışan meslektaşları olarak seslenerek,“İstinye Üniversitesi ailesi olarak tüm mezunlarımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz.” dedi. Usta, mezunlara ayrıca meslek hayatındaki en önemli unsurun insan hayatına dokunmak olacağını hatırlattı. İlk 3’e girerek dereceyle mezun olan öğrencilere iş garantisi vereceklerini söyleyen Muharrem Usta, not ortalamasına bakılmaksızın başarılı olan ve mesleklerini en iyi şekilde yapmaya hevesli olan tüm mezunlara da destek olunacağını sözlerine ekledi.

İstinye Üniversitesi, öğrencileriyle büyüyor!

İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu ise mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyerek, “İstinye Üniversitesi kurulduğu günden bu yana sizlerle birlikte hızla büyüdü ve gelişti.Öncelikle İstinye Üniversitesi’ni tercih ettiğimiz için sizlere teşekkür ediyor, mesleklerinizde karşınıza çıkan zorlukların size yıldırmamasını diliyorum. Önemli olanın hata yapmamak değil, hatalarınızdan ders almak olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Ben sizlerin İstinye Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim.” dedi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan dereceyle mezun olan olanlara plaketlerin verildiği tören, diplomaların takdimi ile devam etti. Mezuniyet töreni, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yeminini okumasını ve keplerin atılmasıyla son buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...