İstanbulspor'un yeni sağlık sponsoru Memorial oldu

Memorial Sağlık Grubu, İstanbulspor ile 3 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

İstanbulspor'un yeni sağlık sponsoru Memorial oldu
02 Ağustos 2022 - 17:08

İstanbulspor’un Yeni Sağlık Sponsoru Memorial…

Memorial Sağlık Grubu, İstanbulspor ile 3 yıllık sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bugüne kadar Türkiye’de sporun gelişmesi için önemli çalışmalara imza atan Türkiye’nin öncü sağlık kuruluşu Memorial, yeni sezonda Spor Toto Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Türkiye’nin köklü takımlarından İstanbulspor’un resmi sağlık sponsoru oldu. 3 yıllık anlaşma ile İstanbulspor’un Süper Lig’deki mücadelesine destek verecek olan Memorial Sağlık Grubu, kulübün A takımı, altyapıların sporcu ve teknik heyetlerinin tüm sağlık hizmetlerini üstlenecek. 
 
Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, sağlıklı bir yaşam için Türkiye’de ve dünyada pek çok ilke imza atan Memorial’ın, toplumu bu alanda bilinçlendirmeye ve koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini anlatmaya yönelik projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Memorial’ın, futbol ve basketbol kulübü sponsorlukları ile spora destek vermeye devam edeceğinin altını çizen Genç, “Türkiye’nin önemli ve köklü spor kulüplerinden İstanbulspor ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği bizim için çok önemli. Sağlıklı nesiller için çocuklar ve gençlerin, aktif olarak sporun içinde olması gerektiğini savunuyoruz. Onların sağlıklı yaşam bilinci ve sporcu disiplini ile büyümeleri için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Sporun iyileştirici gücüne ve sporla iç içe bir yaşamın daha kaliteli olacağına inanıyoruz. İstanbulspor ile birlikte, bu sürece katkıda bulunmaktan, Memorial Ailesi olarak onur ve mutluluk duyuyoruz. Yeni sezonda İstanbulspor’a başarılar dilerim” dedi. 
 
İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu da; “2022-2023 Futbol Sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek İstanbulspor A.Ş. olarak Memorial Sağlık Grubu ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin sağlığını çok kıymetli Memorial Sağlık Grubu’na emanet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 100 yıla yaklaşan köklü tarihiyle, Dünyanın en özel şehri İstanbul’umuzun adını taşıyan tek kulüp olan İstanbulspor A.Ş. Başkanı olarak yeni sponsorumuz Memorial Sağlık Grubu’na teşekkür eder; tüm sporcular için yeni sezonun sakatlıktan uzak ve sağlıkla geçmesini temenni ederim” açıklamasında bulundu.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"