İstanbullular, Vodafone Freezone ile parkta caz keyfi yaşadı

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası FreeZone’un desteğiyle 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 5’incisi düzenlenen “Parklarda Caz”, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı, Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon’da gerçekleştirildi. Bu yıl ilk defa Vodafone FreeZone Stüdyo’da yapılan Genç Caz seçmelerinde başarılı olan Art Blakey Tribute Band, JmH, the Kites, Nar, Pelin Güneş Quartet ve Portrait and a Dream de “Parklarda Caz” etkinliğinde sahne aldı.

İstanbullular, Vodafone Freezone ile parkta caz keyfi yaşadı
11 Temmuz 2018 - 13:38

Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) etkinliklerini desteklemeye devam ediyor. İKSV tarafından 5’inci kez düzenlenen “Parklarda Caz”, bu yıl hem Avrupa hem de Anadolu yakasında gerçekleştirildi. 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında Vodafone FreeZone’un desteğiyle düzenlenen etkinlikler, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Parkı, Fenerbahçe Parkı ve Fenerbahçe Khalkedon’da İstanbullularla buluştu.

Kapanışı Hollandalı Koffie yaptı

Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşıyan “Parklarda Caz”a, Türkiye’den başarılı genç cazcıların yanı sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk oldu. “Parklarda Caz” bu yıl Genç Caz gruplarının yanı sıra Hollandalı grup Koffie’yi de ağırladı. İlhamını Fela Kuti, James Brown, Red Hot Chili Peppers, Miles Davis, The Roots gibi büyüklerinden alan ekip, afropunk ritimleriyle etkinliğe renk kattı ve her iki etkinliğin de kapanışını üstlendi.

Bu yıl ilk defa Vodafone FreeZone Stüdyo’da profesyonel ekipmanlarla gerçekleştirilen Genç Caz seçmelerinde başarılı olan genç cazcılar Art Blakey Tribute Band, JmH, the Kites, Nar, Pelin Güneş Quartet ve Portrait and a Dream de “Parklarda Caz” etkinliğinde sahne aldı.

İstanbul caza doyacak

İKSV tarafından düzenlenen 25. İstanbul Caz Festivali, bu yaz da İstanbulluları caz müziğinin efsaneleri ve yeni projeleriyle buluşturuyor. Festival kapsamında 27 mekânda 250’yi aşkın yerli ve yabancı sanatçının katılımıyla 50’nin üzerinde konser düzenlenecek. Festival programına resmi web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra Vodafone’un katkılarıyla yenilenen “İKSV Mobil” uygulamasından da erişilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...