İstanbul Muhafızları filmi oyuncuları sinemaseverlerle söyleşide buluştu

"İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" filminin oyuncuları sinemaseverlerle 212 Alışveriş Merkezinde buluştu. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği keyifli söyleşinin ardından oyuncular Funda Güray, Lemi Filozof, Ali Uyandıran, Berk Yaparel, Ziya Çiçek ve Merve Sevin filmi çocuklarla birlikte izledi...

İstanbul Muhafızları filmi oyuncuları sinemaseverlerle söyleşide buluştu
16 Ekim 2018 - 14:28

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş. ve Neher Prodüksiyon ortak yapımı ile beyazperdeye aktarılan film “İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi” filmi için 14 Ekim Pazar Günü 212 Alışveriş Merkezi’nde film oyuncuları ile buluşma ve söyleşi etkinliği düzenlendi. Söyleşiye filmde başarılı performansları ile dikkat çeken Funda Güray, Lemi Filozof, Ali Uyandıran, Berk Yaparel, Ziya Çiçek ve Merve Sevin katıldı. 

Çocuklar kadar büyüklerin de yoğun ilgi gösterdiği söyleşide merak edilen birçok soru yanıt buldu. Özellikle animasyon karakterlerin yer aldığı bir sinema filminin nasıl çekildiğini merak eden çocuklara oyuncular film setinde yaşanan ilginç ve komik olayları ve deneyimlerini aktardı.Her buluşmanın ardından geleneksel hale gelen özçekim fotoğraf çekiminin ardından oyuncular filmi katılımcılarla birlikte izledi. Film gösterimi izleyenlerin alkışlarıyla sona erdi.

İstanbul’un tarihi mekanları heyecan dolu bir maceraya tanıklık etti

"İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi" adlı film, 5 Ekim’de vizyona girdi. Aksiyon ve macera türündeki filmin çekimleri Hidiv Kasrı, Yerebatan Sarnıcı, Hz. Yuşa Tepesi, Büyük Valide Han, II. Mahmud Bendi, Balat sokakları ve Sultanahmet’te gerçekleştirildi. Filmin animasyon aşamaları yaklaşık bir yılda tamamlandı. İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin senaristi Aslı’nın içenleri hastalıktan ve yaşlılıktan uzak tutan 'hayat suyu'nun sırrını kötü niyetli kişilerden koruma mücadelesini anlatan macera dolu filmde; Funda Güray, Lemi Filozof, Ali Uyandıran, Suna Selen Sümer, Gözde Mukavelat, Berk Yaparel, Ziya Çiçek ve Merve Sevin gibi sevilen oyuncular rol alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"