Işın Karaca, Buray ve DJ Ravin Bayramda Gloria'da

Antalya’nın Belek bölgesinde çam ormanlarıyla çevrili olan Gloria Hotels & Resorts deniz, güneş ve konforun birlikteliğini sunarken sınırsız eğlence de vadediyor. Yaz boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan Gloria Hotels & Resorts, Kurban Bayramı’nda ise Işın Karaca, Buray ve Dj Ravin’i konuk edecek...

Işın Karaca, Buray ve DJ Ravin Bayramda Gloria'da
01 Temmuz 2019 - 20:40

Huzurun, ayrıcalığın ve lüksün adresi Gloria Hotels & Resorts’ta yazın en güzel günleri çok eğlenceli geçecek…

Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine ev sıcaklığı sunmasının yanında, zengin menüsü ile hem göze hem de damağa hitap eden, eşsiz doğası ve göz kamaştırıcı kumsalı ile konuklarını saklı cennetine davet eden Gloria Hotels&Resorts’ta bayram boyunca birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

Işın Karaca Bayramın 1. Günü Gloria’da

Türk Pop Müziği’nin en güçlü yorumcularından Işın Karaca, Kurban Bayramı’nın 1. Günü olan 11 Ağustos’tasevenleriyle buluşacak. Geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarının yanı sıra, İngilizce parçalar da seslendirecek olan ünlü sanatçı, tatilcilere eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Buray Bayramın 2. Günü Gloria’da

“Sen Sevda Mısın” şarkısıyla hayatımıza giren Buray bayramın ikinci gününde Gloria sahnesinde olacak. Sahne perfomansı ve farklı dillerdeki repertuvarı ile bayramın en hareketli günleri Buray ile yaşanacak.

Bugüne kadar Buddha Bar III, IV, V ve VI albümlerine imza atan, dünya jet setinin önde gelen DJ’ lerinden Ravin bayramın 3.gününde Gloria misafirlerine unutulmaz bir eğlence yaşatacak.

Bayramın son gününde ise Rus dans grubu “Todes” muhteşem şovlarıyla sahnede olacak. Tiyatro ve modern dansın karışımı "Todes – Attention”da balerinler beyaz kostümleriyle zarif bir şekilde “Kuğu Gölü” balesini, erkek dansçılar ise siyah kostümleriyle modern dansı birleştirerek, 17 farklı dans koreografisini seyircilere sunacaklar. www.gloria.com.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...