İşbir Yatak'tan gençlere özel Vamos set

Türkiye’deki bilim insanları tarafından yürütülen bilimsel araştırmalar, pandemi sürecinin en çok sağlıklı çocuk ve ergen yaş gruplarındaki gençlerin uyku düzenini ve kalitesini düşürdüğünü belirledi.

İşbir Yatak'tan gençlere özel Vamos set
28 Eylül 2020 - 15:40

Türkiye’deki bilim insanları tarafından yürütülen bilimsel araştırmalar, pandemi sürecinin en çok sağlıklı çocuk ve ergen yaş gruplarındaki gençlerin uyku düzenini ve kalitesini düşürdüğünü belirledi. Yapılan araştırma, uzun süre evde kalan çocukların gece uyku saatlerinin ve uyku hijyeni denilen sağlıklı uyku ritminin bozulduğunu ortaya koyuyor. Konuyla ilgili uzmanlar da tüm okulların güvenli bir şekilde açılabilmesinin, uyku düzeni ve kalitesi açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekiyor. Bu kapsamda, çalışmalar yapan İşbir Yatak, Vamos Yatak ürünlerini üretti. Çocukların ve gençlerin gelişmekte olan fizyolojisine uygun olarak tasarlanan ürünler, konfor ve ergonomiyi bir arada sunuyor.

Sağlıklı bir ortam için, çocuklarda kaliteli ve düzenli bir uyku düzeni oldukça büyük önem taşıyor. Bu anlamda, çocukların ve gençlerin gelişmekte olan fizyolojisine uygun olarak tasarlanan Vamos Yatak, konfor ve ergonomiyi bir arada sunuyor. Yüksek esneme özelliğine sahip olan yatak, konfor katmanları sayesinde omurgayı en iyi şekilde destekleyerek sağlıklı bir uyku sunuyor. Gece boyunca oluşan istemsiz dönüşlerde ise ses yapmıyor. Pamuklu kumaşı, konfor ve dolgu katmanları sayesinde hava geçirgenliği ve nefes alabilirliği sayesinde gece boyu da terletme yapmıyor.

KAMPANYA DETAYLARI: Gençlere özel olarak tasarlanan ve uyku keyfini bambaşka bir boyuta taşıyan Vamos Set, yatak, baza ve başlıktan oluşan Lansman fiyatları ile benzersiz uykular sunuyor. Kampanya kapsamında, 3 ebat satışa sunuluyor. 90x190 cm, 100x200 cm, 120x200 cm. Geçerli olan renkler ise; krem, cappuccino, gri.

Kampanya, cazip fiyat avantajı ve kaçırılmayacak ödeme koşulları ile 21 Eylül-30 Kasım 2020 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya detaylarına, www isbiryatak com adresinden ulaşabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...