Institut français İzmir'den Unutulmaz müzik ziyafeti

Institut français İzmir'den Unutulmaz müzik ziyafeti
15 Mayıs 2020 - 01:57

Institut français İzmir, yepyeni formatıya İzmirliler için kültürel etkinlikler düzenlemeye hız kesmeden devam ediyor. Bu haftaki etkinliğin konuğu Aälma Dili grubunun keman sanatçısı Emilio Castiello, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Institut français İzmir, “Live İzmir” adındaki sanal programıyla İzmirlileri sanatla buluşturuyor. Sosyal medya üzerinden düzenlenen canlı yayınların bu haftaki konuğu festivallerin aranan ismi Fransız Aälma Dili grubunun kemancısı Emilio Castiello oldu. Castiello, Balkan müziğine ve doğaçlamaya olan tutkusunun yanında başarılı bestelere de imza atıyor. Yetenekli müzisyenin canlı yayında verdiği keyifli müzik ziyafeti ve sohbet ile dinleyiciler eğlencenin doruklarına ulaştı. Aälma Dili grubu, Institut français İzmir’in geçtiğimiz yıl düzenlediği Muzik Bazar etkinliğine konuk olmuş, olağanüstü uyumları ve sahne hakimiyetleriyle geceye damga vurmuştu.

Sanatın renkleri
Institut français İzmir Müdürü Caroline David “Amacımız müziği, kültürü ve sanatı, tüm renkleriyle yaşatmak. Her yaştan sanatsevere hitap eden yeni formatımız ile geniş kitlelere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Birbirinden güzel etkinlikleri kaçırmak istemeyenler instagramda @institutfrancaisdeturquie adresine abone olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...