INFLOW Ödül Töreni öncesi kırmızı halı rüzgarı

Türkiye’de doğan ve kısa sürede dijital dünyanın küresel çapta önde gelen markası haline gelen INFLOW, dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün gelişmekte olan Influencer Pazarlaması konusunda değer yaratmak amacıyla önemli bir organizasyona imza attı.

INFLOW Ödül Töreni öncesi kırmızı halı rüzgarı
31 Ekim 2018 - 11:20

Influencer Pazarlaması alanında Türkiye’nin en iyilerinin seçildiği INFLOW Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. 30 Ekim Salı gecesi Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta gerçekleştirilen törene influencer’lar, ajans yetkilileri ve Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının yanı sıra ünlü simalar da katıldı. Influencer’ların markalarla birlikte gerçekleştirdiği kampanyaların ödüllendirildiği törende kırmızı halıda boy gösteren ünlü isimler, şıklık ve zarafetleriyle geceye renk katarken, pek çok davetlinin meme kanseri farkındalığını vurgulamak adına pembe kurdele takmaları dikkat çekti.

Türkiye’de doğan ve kısa sürede dijital dünyanın küresel çapta önde gelen markası haline gelen INFLOW, dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün gelişmekte olan Influencer Pazarlaması konusunda değer yaratmak amacıyla önemli bir organizasyona imza attı.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve Türkiye’deki influencer, marka ve ajansların birlikte düzenledikleri başarılı kampanyaları ödüllendiren INFLOW Ödülleri, davetliler arasında Özge Ulusoy, Hande Ataizi, Nihat Odabaşı, Arda Türkmen, Pelin Akil – Anıl Altan, Ayşe Tolga, Melis Kaygılaroğlu Bülent Serttaş, Zaklina Berrido, Abdel Aziz Sisters, Akasya Asıltürkmen, Larissa Gacemer gibi ünlü simaların da olduğu renkli bir törenle sahiplerini buldu. Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta düzenlenen geceye, dijital dünyanın en etkin influencer’ları ve başarılı iş insanlarının yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimleri ve ünlü isimler de yoğun ilgi gösterdi.

Kırmızı halıda ünlüler geçidi

Türkiye’nin en büyük holding ve şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri ve aile bireyleri, cemiyet ve sanat dünyasının ileri gelenleriyle sosyal medyanın renkli simaları, ödül töreni öncesindeki kokteyle de katılarak kırmızı halıda boy gösterdiler.

Diğer yandan INFLOW Ödülleri gecesinde, tüm dünyada 26 sene önce kendisi de meme kanseri yaşamış bir kadın olarak Estée Lauder Companies yöneticilerinden Evelyn Lauder’in başlattığı meme kanseri sembolü pembe kurdele hareketi dikkatleri çekti. Davetliler meme kanseri farkındalığı konusunun önemini vurgulamak amacıyla pembe kurdele taktılar.

Sosyal medya, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin ödül törenine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden INFLOW Kurucu Ortağı Afşın Avcı, “Bugün Türkiye’de ilk kez, influencer’larla birlikte proje geliştiren marka ve ajansların imza attıkları birbirinden değerli çalışmalar ödüllendirildi. Daha önce yalnızca televizyonlarda görmeye alışkın olduğumuz iş ve sanat dünyasının ileri gelen isimleri artık dijital dünyada, sosyal medyada son derece aktifler. Marka profesyonelleri Influencer Pazarlaması’nın gelişiminde önemli rol oynuyorlar. Bu isimlerin yenilikçiliği teşvik eden böylesine önemli bir etkinlikte yer almaları, bu alana yönelik artan ilgiyi gösterirken, iş ve sanat dünyasıyla influencer’lar arasında güzel bir sinerji doğmasına da neden oluyor” dedi.

Ödüller 18 kategoride verildi

Dijital ve pazarlama dünyasından deneyimli isimlerin yer aldığı jüri heyetinin yanı sıra halk oylamasının da yapıldığı ve 18 kategoride verilen ödüller kapsamında sektördeki başarılı çalışmalara dikkat çekilirken, yenilikçiliği teşvik eden bir platform oluşturuldu. Ödül töreni, CNN Türk tarafından da yayınlanacak.

INFLOW Ödülleri’nde 18 kategorinin kazananları ise şöyle sıralandı:

  • En İyi Kreatif İçeriğe Sahip InfluencerYılmaz Sisters
  • En İyi Yükseliş Gösteren InfluencerRachel Araz
  • En İyi Instagram Influencer’ıYasemin Sakallıoğlu
  • En İyi Facebook Influencer’ıCezmi Kalorifer
  • En İyi Twitter Influencer’ıOdun Herif (Kadir Doğrubakar)
  • En İyi Youtube Influencer’ıEnes Batur
  • En İyi Influencer Ajansı Hypers
  • Influencer Pazarlamasını En İyi Kullanan Marka Trendyol
  • En İyi Teknoloji Influencer Kampanyası Nesnelerin Gıybeti/ KoçSistem / Wow Creative
  • En İyi Influencer & Marka İşbirliği Duygu Özaslan / Bobbi Brown / Muse İstanbul
  • En İyi Moda Influencer Kampanyası Celebrity Konsept /Trendyol / Şeyma Subaşı
  • En İyi Seyahat Influencer Kampanyası Vodafone Red ile Dünya Avucunuzda / Mindshare / Bianca Somer
  • En İyi Ebeveyn & Çocuk Influencer Kampanyası Anneler Bilir / Sanofi / Enterogermina- TurkeyVideoNetwork / Akasya Asıltürkmen
  • En İyi Oyun Influencer Kampanyası Algida Boom Boom Noobstar / Mindshare
  • En İyi Gastronomi Influencer Kampanyası Aşurenin Bereketi Paylaştıkça Artar / Peyman / Mobiwan Mobi / Refika Birgül
  • En İyi Güzellik & Bakım Influencer Kampanyası Braun #gitsinmikalsinmi /Starcom, Unite.Ad / Anıl Altan
  • En İyi Sağlıklı Yaşam Influencer Kampanyası #TenisBiziz / Türk Ekonomi Bankası / TTboom / Bülent Serttaş
  • En İyi Influencer & Sosyal Sorumluluk Kampanyası Siber Zorba Olma #farkınavar / Samsung / Medyaevi / Ezgi Mola

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?