Başkan Hızlı, Avrupa Şampiyonunu konuk etti

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Avrupa Şampiyonunu konuk etti

Başkan Hızlı, Avrupa Şampiyonunu konuk etti
27 Eylül 2017 - 18:10

İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen 22 ülkenin yer aldığı Avrupa Aerobik Cimnastik Şampiyonası’nda altın madalya alan Akhisarlı milli sporcu Ayşe Begüm Onbaşı ailesi ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın konuğu oldu.

İtalya’nın Ancona şehrinde düzenlenen organizasyonda 15-17 yaş yıldızlar kategorisinde ter döken Ayşe Begüm Onbaşı, 21 bin 150 puan elde etti ve tek kadınlarda zirvede yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik ettiği milli sporcuyu makamında konuk eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ayşe Begüm’ü çok küçük yaştan bu yana takip ettiğini çok azimli ve başarılı bir sporcu olduğunu kaydetti.

2016’da Güney Kore’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda ise 15-17 yaş grubunda altın madalyayla ülkemize dönerek Türkiye’ye ayrı bir gurur yaşatan Ayşe Begüm Onbaşı 13-15 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek Federasyon kupasında tek bayan ve çift kategorisinde yarışırken ardından 19-22 Ekim 2017 tarihlerinde ise Bulgaristan Plovdiv şehrinde düzenlenecek Plovdiv Open Cup turnuvasında Türkiye’yi temsilen tek bayan ve çiftlerde yarışacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?