İkinci Bahar'da oyuncu değişikliği

İKİNCİ BAHAR’A SİMGE SELÇUK KATILDI

İkinci Bahar'da oyuncu değişikliği
30 Aralık 2018 - 17:45

Sezonun bol kahkahalı tiyatro oyunu “İkinci Bahar” yoluna oyuncu değişikliğiyle devam ediyor. Prömiyerinden itibaren büyük ilgi gören oyundan Buket Dereoğlu ayrıldı. Dereoğlu’nun yerine birçok başarılı projede yer almış olan Simge Selçuk katıldı.

Duayen isimlerle aynı kadroda yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Selçuk, “Pazar günü ilk oyunumla seyirci karşısına çıktım. Cihat Tamer ve Bedia Ener ile aynı sahneyi paylaşmak benim için heyecan verici” dedi. Aşk, romantizm ve komedi dolu ‘İkinci Bahar’ adlı oyunda ideallerini, hayallerini çok çalışmak, para kazanmak üzerine kuran bir genç kuşak ve solmuş çiçeklerin kendine özgü kokuları olduğunu geç de olsa fark etmiş olan diğer kuşağın çatışması mizahi bir dille anlatılıyor. Bu hayatta herkesin mutlaka İkinci Bahar şansı olduğunun altını çizen oyunu Serkan Budak uyarladı ve sahneye koydu.

2 perdelik komedi oyunu "ikinci Bahar" da Türk sinema, tiyatro ve dizi filmlerin sevilen oyuncusu Cihat Tamer, televizyon ve tiyatronun usta oyuncusu Bedia Ener, genç kuşağın başarılı oyuncularından Emre Törün, Simge Selçuk ve aynı zamanda oyunun yönetmeni Serkan Budak rol alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"