İclal Aydın bayramda İzmirlilerle D&R'da buluştu

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; bayramda oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın’ı ağırladı.

İclal Aydın bayramda İzmirlilerle D&R'da buluştu
23 Temmuz 2021 - 13:34
Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, İzmir’de keyifli bir bayram buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yeni romanı Söylenmemiş Sözler ile büyük beğeni toplayan İclal Aydın, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü D&R İzmir Çeşme Marina’da gerçekleşen imza gününde D&R’ın konuğu oldu. Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Aydın, bol bol imza dağıttı ve okurlarıyla sohbet etti.
 
Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R; bayramda oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın’ı ağırladı. Yeni kitabı Söylenmemiş Sözler ile sevenlerinin karşısına çıkan usta kalem, 22 Temmuz Perşembe günü D&R İzmir Çeşme Marina’da kitapseverlerle buluştu. İclal Aydın’ın yeni kitabını imzaladığı etkinlik, yazarın hayranlarından yoğun ilgi gördü.
 
Kitap hakkında: İclal Aydın’ın merakla beklenen son romanı Söylenmemiş Sözler, raflarda yerini aldı. Daha önce okur tarafından çok sevilen Üç Kız Kardeş ve Kalbimin Can Mayası isimli eserler birbirini takip eden iki roman iken, Söylenmemiş Sözler bağımsız hikâyesi ve yeni kahramanları ile İclal Aydın okurlarına Ege’nin bir başka kasabasından yepyeni bir kapı açıyor. Bir zamanların ünlü gazetecisi Oktay Onur Yortan’ın ülkenin ve hayatın her yanını saran değer yitimine, bu kayıplar üzerinde kurulan yeni düzene tahammülü kalmamıştır artık. Bir gece onu İstanbul’a ve gazetesine bağlayan son pamuk ipliği de kopar. Her gece gittiği restoranda yaşadığı bir ruhsal patlamanın ardından bir daha dönmemek üzere İstanbul’u terk eder ve Urla’ya yerleşir. Tüm yanlışlarını, pişmanlıklarını, saf çocukluk anılarını ve kayıp aşkını düşünmek için önünde uzun bir zaman vardır artık. “Her şey bitti” diye uyandığı bir sabah, “Aslında şimdi başlıyor” diyen o 100 yıllık fısıltı haklı mı çıkacaktı gerçekten? İnsanın yaşayamadığı ve bu yüzden eskitemediği bir aşk sahiden eski bir aşk mıdır? Yoksa bazı aşklar kendi yıkıntısından yükselip, eski acısından güçlenerek yeniden doğabilir mi? İki yorgun, kırık âşık Filiz ve Oktay, iki genç yeni yolcu Zeynep ve Kerem’le bu soruların yanıtlarını ararken kendilerini Urla’nın masalsı sokaklarında geçen olağanüstü bir başka hayat hikâyesinin ortasında buluyorlar. Söylenmemiş Sözler, geçmişe rağmen yeniden başlamanın gücüne inandıran, yaz sevinci gibi ilham verici ve umutlandıran bir roman.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"