Hüsnü Arkan Ve Can Gox İle Müzik Dolu Gece

HÜSNÜ ARKAN VE CAN GOX İLE MÜZİK DOLU GECE

Hüsnü Arkan Ve Can Gox İle Müzik Dolu Gece
14 Ocak 2019 - 12:52

İstanbul’un en sevilen etkinlik mekanı “Sanat Performance” ta modern zamanların ozanı, birbirinden güzel şarkıların yaratıcısı, Türkiye’nin en özgün yorumcularından Hüsnü Arkan muhteşem bir konser verdi.Usta müzisyen Yalnız Değilliz, Solo, Kırık Hava ve Bir Yalnızlık Ezgisi albümlerinde yer alan şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ezginin Günlüğü Grubu'nun eski vokalisti olan sanatçı, Sanat Performance için repertuvarındaki en sevilen çalışmalarına yer verdi.

“Drama Köprüsü”, “Haydar Haydar”, “Unutama Beni”, “Neredesin Sen”, “İçimde Ölen Biri Var” gibi unutulmaz şarkılara getirdiği yorumlarıyla dikkat çeken Caz ve blues sanatçısı Can Gox,“Sanat Performance” dinleyenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Can Gox’un yaklaşık iki saat süren konserini izlemeye gelen hayranları cep telefonlarıyla sanatçının fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Bir ara sahneden inerek izleyicilerinin arasında şarkı söyleyen sanatçı, tüm sevenlerinin elini sıkarken öz çekim yapmak isteyen hayranlarını da kırmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...