Hande Erçel: Yaşadığım Hayat Şükrettiğim Bir Noktada Ama Bu Beni Durdurmuyor

Başarısı ve güzelliğiyle genç kitlelerin yakından takip ettiren oyuncu Hande Erçel ile ALEM SUMMER, Mikanos’ta sımsıcak bir çekim gerçekleştirdi...

03 Temmuz 2019 - 13:14

“Beni özetleyen kelimeyle başladık. ‘Seyahat’ ”

Halka dizisi başrol oyuncusu Erçel’e seyahat etmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sorulduğunda “Beni özetleyen kelimeyle başladık. ’Seyahat’in varoluşumun anlamı olduğunu düşünüyorum. Seyahat derken kulağa gelen anlamıyla gezmek, yeni yerler görmenin dışında bir şeyden bahsediyorum. Bunlar da dahil tabii ama yoga ve meditasyona başladığım dönemde aslında nasıl derin bir kelime olduğunu fark ettim. Yani tüm yolculukları çok seviyorum.” Dedi. Kitap, kulaklık ve bir sırt çantasıyla dünyayı gezebileceğini söyleyen oyuncu sosyal medyada hızla artan takipçileriyle ilgili ise kendisini de şaşırtan bir durum olduğunu sosyal medyaya katıldığından beri doğal olmayan ve kendinden hissetmediği hiçbir şeyi paylaşmadığını söyledi.

"İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle ordalar."

Genç oyuncu eskiden sosyal medyayı daha sık kullandığını fakat son dönemlerde çok fazla gerçek dışında şeylerle karşılatığı için kendisini geri çektiğini ifade etti. "İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle oradalar ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Görmektense dahil olmamayı tercih ediyorum." dedi.

Erçel, oyunculuk hikayesini anlatırken; "Bir çocukluk hayaliyle başlayıp git gide büyüyen bir masal gibi benim için. Üniversitede okurken mesleğime çoktan karar vermiştim." dedi ve ekledi. "Hedefleri olan, büyük hayaller kuran biriyim. Yaşadığım hayat şükrettiğim bir noktada ama bu beni durdurmuyor. Daha yapmak istediğim çok şey var." Erçel, beyaz perdenin kendisi Için bir tutku olduğunu meslek hayatı boyunca ve şu anda da aldığı tüm eğitimlerle de kendisini beyaz perdeye hazırlamaya çalıştığını açıkladı.

“En yakın zamanda tamamlayıp sergilemek istiyorum.”

Seti olmadığı zaman tablolar yaptığını açıklayan oyuncu, en yakın zamanda onları tamamlayıp sergilemek istiyorum. dedi. Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu ise şu sözleriyle açıkladı; Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum. Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de “Halka” benim için ayrı ve özel bir iş. Erçel, aşkın tarifi için ise “Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence.”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"