Gradiva Mücevher, 'Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşileri'ni bu kez İzmirli çocuklarla buluşturdu

Gradiva Mücevher, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında EGE Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) işbirliğiyle ‘Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşileri’ bu kez İzmirli çocuklarla buluşturdu.

Gradiva Mücevher, 'Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşileri'ni bu kez İzmirli çocuklarla buluşturdu
30 Nisan 2022 - 11:59
Gradiva Mücevher, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında EGE Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) işbirliğiyle ‘Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşileri’ bu kez İzmirli çocuklarla buluşturdu. Çok sayıda öğrenci ve velinin yanı sıra protokolden isimlerin de katıldığı etkinlik, 26 Nisan Salı günü EÇEV Altındağ ve Işıkkent Eğitim Kampüsü’nde, 27 Nisan Çarşamba günü de EÇEV Yamanlar ve Ekin Koleji’nde düzenlendi.
 
YARIM ASIRLIK KÖKLÜ GEÇMİŞ
Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez
, “50 yılı aşkın bir süredir mücevher tasarımı ve üretimi yapan köklü bir kurumuz. Pırlanta, safir, yakut gibi ‘doğanın mucizeleri’ olarak adlandırdığımız değerli taşların işlenmesiyle her biri birbirinden özel mücevherlere hayat kazandırıyoruz. Aslında, doğanın bizlere armağan ettiği ‘cevherleri’ en özel şekilde biçimlendirerek onları ölümsüz kılıyoruz. Her yıl mücevherlerimizi Türkiyemiz’in dışında dünyanın farklı ülkelerine ihraç ediyor, oradaki mücevher severlerle buluşturuyoruz. 1969’da temellerini attığımız Gradiva ve 2021’de hayata geçirdiğimiz Gilda by Gradiva markalarımızla dünya markaları olma yolunda ilerlemek ve ülkemizin ismini kıtalar arası duyurmak için çok çalışıyoruz” dedi.
 
MÜZİK İNSANLIĞIN ORTAK DİLİ
Gezmez, şöyle devam etti: “Bizler için bir çocuk, dünyaya gözlerini açtığı ilk andan itibaren işlenmemiş bir cevherdir. Eşsizdir, özeldir. Bu cevheri paha biçilemez bir mücevhere dönüştürmek ise öncelikle ailede başlayan, ardından öğretmenler ve toplumun katkılarıyla devam eden bir süreçtir. Gradiva olarak bizler, çocuklarımızın bu süreçte en iyi şekilde eğitim görmesi ve birer mücevher gibi ışıldamaları adına işbirliği içinde olduğumuz kurumlarla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. EÇEV’le başlattığımız ‘Her Çocuk Bir Mücevher, Her Mücevher Bir Umut’ projemiz çerçevesinde her yıl çocuklarımızın geleceğine destek olmaya devam ediyoruz ve birlikte sosyal sorumluluk projelerine imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün, Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ‘Ozan Çoban ile Müzikli Söyleşiler’ etkinliğimize EÇEV yararına ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Atamız’ın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı, Ozan Çoban, ekibi ve tüm çocuklarımızla şarkılar söyleyerek kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki bir çocuk yetişir, dünya değişir! Atatürk bunun en büyük örneğidir.”
 
Sosyal Sorumluluk
Sosyal sorumluluk projeleri topluma faydalı olmak için yapılan projelerdir. Kişilerin veya kurumların kazandığı bilgi, deneyim veya kaynakları topluma geri vermeyi amaçlar. Bugün, sosyal sorumluluk bilincini ilke edinmiş kurumlar toplumlara örnek olur ve toplumların gelişimini büyük ölçüde destekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"