Goldmaster'dan Kahve Günü'ne Özel Kampanya

Goldmaster 1 Ekim Dünya Kahve Günü'ne özel kampanyasında Goldmaster com tr'den filtre kahve makinesi alanlara 2 paket filtre kahve hediye ediyor. Kampanya, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında tüm filtre kahve makinesi modellerinde geçerli.

Goldmaster'dan Kahve Günü'ne Özel Kampanya
29 Eylül 2020 - 15:43

Geniş ürün yelpazesiyle "Filtre kahvesiz yapamam" diyenler için farklı tür ve özelliklerde birçok filtre kahve makinesi seçeneği sunan Goldmaster, 1 Ekim Dünya Kahve Günü'ne özel kampanyasında Goldmaster com tr'den filtre kahve makinesi alanlara 2 paket filtre kahve hediye ediyor.

Tüketicinin ihtiyacına cevap verebilmek için ürünlerinde çeşitlilik sunan Goldmaster'ın filtre kahve makinesi seçenekleri arasında genel tüketiciye hitap eden pratik ürünlerin yanı sıra işletmelerde kullanıma uygun, ileri profesyonel kahve makineleri de bulunuyor.

Zinde Kahve Makinesi: 450 watt’lık yüksek performansıyla kullanım kolaylığı sunan Zinde Kahve Makinesi, özel tasarımı ve pratik kullanımıyla mutfakların gözdesi. Yıkanabilir özelliğiyle değiştirmeye gerek olmayan özel filtresi ile kolay kullanım sunan Zinde Filtre Kahve Makinesi, hazneden suyu otomatik olarak çekerek kahveyi dakikalar içinde hazırlıyor.

Klass Kahve Makinesi: Şık dizaynı ve üstün teknolojik özellikleriyle öne çıkan Klass Kahve Makinesi, hızlı ve taze kahve deneyiminin ipuçlarını sunuyor. Değiştirmeye ihtiyaç duyulmayan çıkarılabilir ve kolay temizlenir öğütücü haznesi ile fark yaratan ürün, hem çekirdek hem toz kahve yapabilme imkanı sunuyor.

Tutku Kahve Makinesi: Filtre kahveleri taze olarak anında hazırlayan Tutku Kahve Makinesi, geniş hazne ve bardak kapasitesi ile dikkat çekiyor. Cihazın üzerindeki açma/kapama tuşu, pratik bir şekilde tek hareketle lezzetli kahveleri hazırlamayı sağlarken seyahat bardağı ise kahvesini yanından ayırmak istemeyenlere hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...