Gökhan Demirağ yine yakışanı yaptı!

"BAĞIMSIZ ADAY OLACAK" SÖYLENTİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU...

Gökhan Demirağ yine yakışanı yaptı!
30 Ocak 2019 - 14:22

CHP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ,  hakkında çıkan "Bağımsız aday olacak..." söyletenlerini boşa çıkaran bir açıklama yaptı.  

31 Mart yerel seçimleri için kendisinin yerine aday gösterilen CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e desteğini açıklayan Gökhan Demirağ, "Atatürk’ümüzün bize bıraktığı Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni yaşatmak için yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Destek açıklamasıyla bir kez daha gönülleri fetheden Gökhan Demirağ, partisinin  Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e isim kullanmadan başarı dileğinde bulundu.

Gökhan Demirağ'ın destek açıklamasına sosyal medya üzerinden olumlu tepkiler geldi.

"Gökhan Başkanımız ailesine, soyadına, kendisine ve partisine yakışanı yapmıştır. Dik ve onurlu duruşundan dolayı kendisini tebrik ediyoruz" şeklinde takdir içerikli yorumlarla Foça halkının övgüsüne mahzar olan Gökhan Demirağ'ın  sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklama ise şöyle:

 "Halkımız’dan ve Partimiz’den aldığımız güç ile 15 yıl boyunca Foçamız’a hizmet etmenin onurunu ve gururunu bize yaşatan Foçalı hemşerilerimize ,CHP ‘mizin genel başkanlarına ,il başkanlarına , milletvekillerine , belediye başkanlarına , ilçe başkanlarına , Kadın Kolları’na , Gençlik Kolları’na , değerli partililerimize , değerli çalışma arkadaşlarımıza , beraber çalıştığımız meclis üyelerimize , muhtarlarımıza , üniversitemize , STK’larımıza , tüm kamu kurum ve kuruluşlarına , Kent Konseyimiz’e , değerli basına , değerli aileme teşekkür ederim. Atatürk İlkeleri ışığında , aydınlık yarınlara giden yolda halkımızın her zaman hizmetindeyiz. Partimizin adaylarına başarılar dilerim. Atatürk’ümüzün bize bıraktığı Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi’ ni yaşatmak için yürümeye devam edeceğiz. Saygılarımla Gökhan Demirağ."

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...