Gökhan Demirağ: 'Benim için onur meselesi...'

GÖKHAN DEMİRAĞ'DAN FATİH GÜRBÜZ'E TAM DESTEK!

Gökhan Demirağ: 'Benim için onur meselesi...'
12 Şubat 2019 - 21:52

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Foça Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Fatih Gürbüz, mevcut başkan Gökhan Demirağ'ı ziyaret etti. Başkan Demirağ, kendisinden tam destek isteyen Fatih Gürbüz'e "Foça'da 6 dönemdir dalgalandırdığımız  6 oklu bayrağımızı 7'inci kez göndere çekmek, benim için onur meselesidir" yanıtını verdi. 

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret eden CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'e, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve  İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç ile birlikte her iki partinin yöneticileri de eşlik etti. 

Fatih Gürbüz ve beraberindeki heyeti başkanlık girişinde karşılayan Gökhan Demirağ, ziyaret sırasında sıcak mesajlar verdi. CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Başkan Demirağ’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da Belediye Başkanlığı görevinin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekerek, “Başkan adayımız Fatih Gürbüz’e olan desteğimiz tamdır. Demokrasinin ve CHP’nin kalesi olan Foça’mızda CHP Bayrağını dalgalandırmaya devam edecektir. Çıktığı bu yolda başkan adayımız Fatih Gürbüz ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi. Karşılıklı fikir alışverişinin bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"