Gloria Jean's Coffees'in Yeni Mağazası Göztepe'de Açıldı

Günün her saatinde kahve keyfini artırmayı amaçlayan Gloria Jean’s Coffees, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü karşısında hizmet vermeye başladı...

Gloria Jean's Coffees'in Yeni Mağazası Göztepe'de Açıldı
29 Ağustos 2019 - 18:41

Yeni mağazalar açarak lezzetli aromaları kahve severlerle buluşturan Gloria Jean’s Coffees, yeni eğitim-öğretim sezonunda da tüm üniversitelilerin yanında olmayı amaçlıyor. Gloria Jean’s Coffees, öğrencilerin yoğun ders programı ve sınav haftalarında, arkadaşlarıyla sıcak kahve eşliğinde zaman geçirmek istediklerinde tercih ettiği en keyifli adres olmaya devam ediyor.

Klasik espressolardan espressolu özel karışımlara, aromalı kahvelerden çay çeşitlerine kadar birçok ürünü deneyimlemeye davet eden marka, konforlu oturma ve çalışma alanları ile de oldukça dikkat çekiyor.

En kaliteli kahve çekirdeklerinden meydana gelen iki yüze yakın kahve çeşidini, kahve severlere özenle hazırlayan marka, misafirlerinin hem zamandan hem de lezzetten ödün vermeden tatlı bir mola vermesini sağlıyor. Take-away (al-götür) konseptinde hizmet veren marka, mobil uygulaması sayesinde canınız ne zaman kahve çekerse, “hızlı sipariş” seçeneği ile sıra beklemeden kahvenizi size özel olarak hazırlıyor. Ayrıca kullanıcılarına platform üzerinden arkadaşlarını bulup ekleyebilme, sohbet edebilme ve sosyal bir ortam oluşturabilme imkanı da sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...