Generali Sigorta, QR kod ile hızlı teklif dönemini başlattı

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, kasko ve trafik sigortasında QR kod ile hızlı teklif alma dönemini başlattı.

Generali Sigorta, QR kod ile hızlı teklif dönemini başlattı
29 Nisan 2022 - 11:41
150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, kasko ve trafik sigortasında QR kod ile hızlı teklif alma dönemini başlattı. QR kod ile teklif almak isteyen araç sahipleri, cep telefonlarından internet sitesine girerek ve araç ruhsatındaki QR kodunu okutarak en hızlı ve zahmetsiz şekilde kasko ve trafik sigortası teklifi alabilecek. Cep telefonları ile internet sitesi üzerinden kasko ve trafik sigortası sayfalarına giriş yapan araç sahipleri, teklif alanında yer alan QR kodunu okutarak, kimlik ve araç plaka bilgilerine otomatik ulaşacak, böylece en hızlı şekilde teklif alıp poliçe sahibi olabilecekler.

Konuyla ilgili bilgi veren Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal: "2018 yılında başlayan ve her yıl katlanarak artan dijital dönüşüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kişileştirilmiş ve hızlı çözümler sunmak geliştirdiğimiz ürün hizmetlerinin odağında yer alıyor. QR kod ile teklif alma dönemiyle birlikte müşterilerimiz ve müşteri adaylarımız en hızlı ve zahmetsiz şekilde kasko ve trafik sigortası alabilecek. Hayatı kolaylaştıracak sigortacılık çözümleri sunmaya devam edeceğiz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"