Generali Sigorta acenteleri İstanbul'da bir araya geldi

Generali Sigorta, “Biz Birlikte Generali’yiz” mottosuyla İstanbul’da düzenlediği etkinlikte farklı illerden gelen acentelerini ağırladı.

Generali Sigorta acenteleri İstanbul'da bir araya geldi
18 Ekim 2022 - 13:29

Generali Sigorta acentelerini İstanbul’da ağırladı

Generali Sigorta, “Biz Birlikte Generali’yiz” mottosuyla İstanbul’da düzenlediği etkinlikte farklı illerden gelen acentelerini ağırladı. Yeni ürünlerle ilgili detayların sunulduğu, yaşanan zorlu koşullar ekseninde sektörü etkileyen ve etkileyecek dinamiklerin ele alındığı ve bu kritik zamanlarda güçlü ortaklığın öneminin vurgulandığı buluşmaya, yaklaşık olarak 150 acente katıldı. Generali acentelerinin yanı sıra Generali yönetiminin ve çalışanlarının da hazır bulunduğu gece, ödül töreni ve müzik dinletisi ile son buldu.

Etkinliğin ödül töreni bölümünde, Generali Sigorta’nın hem genel hem de bölge bazında üretimde ilk 3’e giren acentelerine plaketleri takdim edildi. Ayrıca, 15-20-25-30 yıldan uzun süredir Generali’nin iş ortağı olarak hizmet veren acentelere de plaketleri sunuldu.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Generali Sigorta CEO'su ve Genel Müdürü Sylvain Ducros: "Pandemi dolayısıyla uzun süredir bir araya gelemediğimiz kıymetli acentelerimizle tekrar yüz yüze buluşmanın bizler adına büyük mutluluk olduğunu belirtmek istiyorum. Bugün, Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olarak, 159 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyoruz. Nihai amacımız, bu topraklarda nice yüzyıllar boyunca var olmak, çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve acentelerimizin 'Yaşam Boyu Ortağı' olmak.

Acentelerimiz Generali Sigorta Ailesi'nin lokomotif gücü. Pazarın ve müşterilerin ihtiyaçları değişiyor. Mevcut ekonomik durum göz önüne alındığında acentelerimizin müşterilerini her zamankinden daha fazla tanıması, onların ihtiyaçlarını anlaması ve onlara bu temelde hizmet vermesi gerekiyor. Müşteriler, ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre acentelerin kendileri için en iyi olanı tavsiye etmelerini bekliyorlar. Modüler ürün ve hizmetlerimiz, acentelerimizin müşterilere iyi bir çözüm sunmalarını sağlayacaktır. Ayrıca ürünlerimiz, acenteleri müşterileri ile uzun vadeli ortaklıklar ve güven oluşturmak için danışmanlık rollerini güçlendirmede destekleyecektir. Tüm bu değişim yaşanırken acentelerimizin yanında olmak, onları gelecekle ilgili aydınlatmak ve iş süreçlerini kolaylaştırmak önceliğimiz. Yeni geliştirdiğimiz ürünlerimizin yanı sıra acentelerimizi birçok noktada desteklemeye ve güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Acentelere, ‘geleceğin acentesi’ olabilme yolunda maksimum oranda destek verdiklerini belirten Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir ise: "Hem sürdürülebilir acente gelişimi hem de müşteri memnuniyetinin beklentiler ekseninde ilerlemesi açısından acente memnuniyetini oldukça önemsiyoruz. Generali Ailesi olarak yeni ürünler geliştirmeye ve acentelerimize sunmaya devam ediyoruz. Bugünkü etkinliğimizde de vurguladığımız üzere, sektörün bugün ve gelecekte değişmez en büyük satış kanalı acenteler. Yıllar içerisinde acentelerimizin iş süreçlerini kolaylaştıracak, kazanç alanlarını geliştirecek aksiyonları almayı sürdüreceğiz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...