Genç şarkıcıya sevgili kıyağı

Dilan Çıtak “Azka Yaz Konserleri” kapsamında önceki akşam Azka Otel’de sahne aldı. Programına yeni çıkarttığı singleı “Maalesef” ile başlayan Çıtak, Azka Otel’i tıklım tıklım doldurdu. Kendisini dinlemeye gelen misafirler arasında sevgilisi Levent Dörter’in yanı sıra Özlem Yıldız ve Cemre Burak gibi ünlü isimler yer aldı.

Genç şarkıcıya sevgili kıyağı
05 Ağustos 2018 - 11:31

Konserinin ilk yarısında pop şarkılardan oluşan repertuvarıyla Azka Otel’i coşturan Dilan Çıtak, ikinci bölüme babası İbrahim Tatlıses’in “Bir Ayrılık Şarkısı” isimli parçası ile başladı. “Türkiye’nin Michael Jackson’ının kızıyım. O kadar arabesk olacak. İdare edin artık.” sözleriyle herkesi tebessüm ettiren Çıtak büyük alkış aldı.

Sahnesinin ikinci yarısında Dilan Çıtak kendisini izlemeye gelen sevgilisi Levent Dörter’i sahneye davet etti. Alkışlar eşliğinde geldiği sahnede Levent Dörter sevgilisiyle birlikte Sezen Aksu’nun “Herşeyi Yak” şarkısını seslendirerek muhteşem bir düete imza attılar. Düet sonrasında “Sevgili kıyağı bu olsa gerek” sözleriyle Levent Dörter’e takılan Dilan Çıtak teşekkür ederek Dörter’i masasına uğurladı.

Yaklaşık iki saat süren konserini başlangıç şarkısı da olan “Maalesef” ile sonlandıran genç şarkıcı alkışlar eşliğinde sahneden indi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...