Gediz Havzası Koruma Eylem Planı 2019 Yılı Toplantısı Yapıldı

Gediz Havzası Koruma Eylem planı çerçevesinde oluşturulan Gediz Havzası Yönetim heyeti 2019 yılı toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, MASKİ Genel Müdürlüğünü temsilen Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik katıldı.

Gediz Havzası Koruma Eylem Planı 2019 Yılı Toplantısı Yapıldı
20 Aralık 2019 - 14:02

Gediz Havzası Koruma Eylem Planı çerçevesinde oluşturulan Gediz Havzası Yönetim heyeti 2019 yılı toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Manisa Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yetkili personeller, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü ile ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Toplantıda, kentsel atıksuyun kontrolü, endüstriyel atıksuyun kontrolü, katı ve tehlikeli atık kontrolü, ağaçlandırma sel ve erozyon kontrolü çalışmaları, su yatırımları ile izleme ve denetim çalışmaları ele alındı. Toplantıda, Gediz Havzasının korunması amacıyla yapılabilecek çalışmalar masaya yatırılırken, bununla ilgili hedeflerin daha hızlı ve kısa sürede çözüm aşamasına gelmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu