Gebze Center AVM'de sular boşa akmıyor!

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile sürdürülebilir bir doğa için harekete geçti.

Gebze Center AVM'de sular boşa akmıyor!
28 Nisan 2021 - 03:00
Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile sürdürülebilir bir doğa için harekete geçti. “Geleceğimiz Akıp Gitmesin!” diyen Gebze Center, AVM içerisinde bulunan muslukların başlıklarını değiştirerek yüzde 88 oranında su tasarrufu sağladı.  

Uyguladığı hijyen kuralları ile pandemi döneminde güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, sosyal sorumluluk bilinciyle, her geçen gün biraz daha tükenen temiz su kaynaklarını korumak için oldukça anlamlı bir çalışmaya imza attı. 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, sürdürülebilir bir doğa için su kullanımını daha verimli hale getirmeyi hedefleyen yeni projesini hayata geçirdi. “Geleceğimiz Akıp Gitmesin!” mottosuyla hayata geçirdiği proje ile Gebze Center, AVM içerisindeki muslukların başlıklarını değiştirerek su kullanımında yüzde 88 oranında tasarruf sağladı. 

Sorumlu marka anlayışı… 
Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Doğayı korumak ve su tasarrufunu artırmak amacıyla “Geleceğimiz Akıp Gitmesin!” projesini hayata geçiren Gebze Center AVM, böylece sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha kattı. Gebze Center Atık Getirme Merkezi ile de geri dönüşüme öncülük eden Gebze Center, pandemi dönemi önlemlerini de titizlikle uygulayarak hijyenik ve sağlıklı alışverişin adresi olmaya devam ediyor. 

Misafirlerinin sağlığını en büyük önceliği yapan Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle de TSE - COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor. FİBA CPM yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"