Gastro Show'un yıldızı Akhisar

Türkiye'de sofralık zeytin ve zeytinyağ üretiminin merkezi Akhisar, İstanbul’da düzenlenen Gastro Show’un yıldızı oldu.

Gastro Show'un yıldızı Akhisar
30 Haziran 2021 - 10:23

İstanbul'da düzenlenen Gastro Show'un ilk gününde Akhisar Ticaret Borsası’nın açtığı stand büyük ilgi gördü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve yüzlerce gastronomi meraklısı "Zeytinyağım Akhisar'dan" ve "Zeytin denince Akhisar" konseptli standı ziyaret etti.  Ülke genelindeki tüm Oda ve Borsa başkanları da yine Akhisar Ticaret Borsası standında görüş alışverişinde bulundu. Gastronomi dünyasının ünlü ismi, yazar Sahrap Soysal ve TV Programcısı Ayhan Sicimoğlu Akhisar standında gün boyu ziyaretçilerle birlikte oldu.16. Dünya Aerobik Cimnastik Şampiyonasında altın madalya ile gururumuz olan ve Alhatoğlu Zeytinyağları’nın sponsoru olduğu Milli Sporcu Ayşe Begüm Onbaşı da Akhisar Ticaret Borsası standında hayranları ile buluştu.
 
LEZZETLERİN ARKASINDA AKHİSAR VAR
Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, Türkiye'de raflarda satılan zeytin ve zeytinyağının yüzde 70, salçanın iste yüzde 50'sinde ise "Akhisar" imzası olduğunu söyledi. 
 
TÜRKİYE'NİN BULUŞMA NOKTASI
Alhat "En iyi lezzetlerin arkasında Akhisar var. Bu söylenmesi kolay ama inanılması zor bir konu olabilir. Ama biz Akhisarlı üreticiler olarak bu hedefe kilitlendik. Türkiye'yi sağlıklı ve lezzetli ürünlerle buluşturuyoruz. Durum böyle olunca elbette Akhisar standları da Türkiye'nin lezzet buluşma noktası oluyor. Aslında sadece Gastro Show'da değil, yurtiçindeki diğer fuarlar, yurtdışında katıldığımız fuarlarda da aynı ilgiyle karşılaşıyoruz. Bu etkinliklerde hem son tüketicilerle hemde son tüketicilere ulaşmamızı sağlayan toptancı ve perakendecilerle güçlü bir temas sağlayarak şehrimizin ürünlerine ilgiyi pekiştiriyoruz. 
 
Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla İstanbul Kongre Merkezi açık alanında düzenlenen  Gastro Show, gastronomi endüstrisinin farklı segmentlerinden oluşan geniş yelpazede katılımcı ve ziyaretçi profilini "7 Şehir, 7 Bölge, 7 Ülke" mottosuyla ağırladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"