Garanti BBVA Kadın Girişimci Yönetici Okulu Kuşadası'nda başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri ve profesyoneller tarafından verilen eğitimler bu yıl hem yüz yüze hem de dijital platform üzerinden verilecek...

Garanti BBVA Kadın Girişimci Yönetici Okulu Kuşadası'nda başlıyor
06 Ekim 2020 - 12:27
Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle, 2012 yılında başlayan “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” bu kez Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla Kuşadası’nda kadın girişimcilerle buluşuyor.

Türkiye’nin farklı illerindeki kadın girişimcilere ulaşmak, kadın girişimcilerin işlerini büyütmek ve sürdürülebilir kılmak, uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak ve girişimci ruhlarını desteklemek amacıyla düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu, 19 Ekim 2020 tarihinde Kuşadası’nda başlayacak.

Garanti BBVA’nın Kadın Girişimci Yönetici Okulu programı kapsamında bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında 3 bine yakın kadın girişimciye ücretsiz eğitim sağlandı. 19 Ekim – 13 Kasım tarihleri arasında Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu’nda sınırlı kontenjan ile gerçekleştirilecek Kadın Girişimci Yönetici Okulu’na katılmak isteyen adayların 16 Ekim 2020 tarihine kadar https://www.garantibbvakadingirisimci.com/yonetici_okulu_basvurusu#/ adresinden online başvuru yapması bekleniyor. Eğitime katılacak adayların, online başvuruların ardından, başvurunun geçerli olabilmesi için15-16 Ekim 2020 tarihlerinde Kuşadası Ticaret Odası'na giderek kesin kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri ve profesyoneller tarafından verilen eğitimler bu yıl hem yüz yüze hem de dijital platform üzerinden verilecek. Dijital pazarlama, insan kaynakları, müşteri deneyimi, yönetimsel kodlama, finansman yönetimi gibi girişimcilerin işlerini yönetmelerinde fark yaratacak alanlara odaklanılıyor.

Bu eğitimler ile girişimcilerin hem eğitim ihtiyaçlarını gidermek hem de girişimcilik konusunda rol model sinerjisi yaratmalarını sağlamak amaçlanıyor, aynı zamanda ihtiyaç duydukları bilgi birikimini arttırmak hedefleniyor.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"