French Oje, 'Yasemin Şefik ile İki Koltuk' programına konuk oldu

Ünlü yazar ve sosyal medya fenomeni namıdiğer French Oje, Capacity AVM’de her hafta Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk programının konuğuydu.

French Oje, 'Yasemin Şefik ile İki Koltuk' programına konuk oldu
17 Aralık 2018 - 13:02

Sosyal medya takipçileri ve okurlarıyla güçlü bir kitleye sahip olan French Oje, sekizinci kitabı “Bir Ölüm ve Birkaç Skandal” ile birlikte bir aşk bilmecesini anlattı. Asıl adı Funda olan French Oje, kitapları ile ilgili dizi teklifleri aldığını da açıkladı.

Son kitabıyla ilgili detaylar veren sevilen yazar, “Hayatımdaki ana fikir ‘şüphe’ oldu. Bende bunu yeni fark ettim. ‘Ya o iş öyle değilse, ya o ilişki öyle değilse?’ Hakikatten de buna çok kafa yoruyorum galiba. Bu kitapta da öyle bir şey var ama bu sefer kendimi biraz daha zorlamak istedim. Daha önce hep tek kadın hikâyesinden yola çıkıyordum. Bu sefer benim dört kadınım olsun dedim. Hatta bir kadın ikiz, toplam beş kadının hayatlarındaki ilişkiler ve bu beş kadının birbirleriyle olan bağlantısı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sonra bir olay yaşanıyor, bu olayla birlikte benim dışımdaki herkes gerçeği o zaman öğreniyor” dedi. Gizem dolu hikâyenin kurgusunda zorlandığını dile getiren yazar, kurguyu birçok kez değiştirdiğini de anlattı.

Capacity AVM’de her hafta birbirinden değerli ve sevilen isimleri ağırlayan Yasemin Şefik ile İki Koltuk programı hız kesmeden devam ediyor. Sevdiğiniz isimleri yakından tanımak ve bu hoş sohbetin parçası olmak için her cuma Capacity’nin büyülü dünyasında sen de yerini al!

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu