Muharrem İnce CHP'nin Kalesi Foça'yı Salladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir programı kapsamında Foça ilçesini de ziyaret etti. Foça'da vatandaşların sevgi gösterileri ve yoğun ilgisiyle karşılaşan İnce'ye Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin de eşlik etti. 

Foça çarşısında esnaflarla sohbet eden ve sorunları dinleyen İnce, bu sırada kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı. Daha sonra  Foça Nihat Dirim Meydanı'nda
kendisini karsılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Muharrem İnce, CHP'ye 42 yıl hizmet ettiğinie ve CHP'nin düşmanı değil dostu olduğuna vurgu yaparak şöyle dedi:  "Ama öyle kötü ellerde ki. Allah aşkına şu belediyeleri görüyor musunuz, memnun musunuz? Ben memnun değilim." 

Foça'dan merkezi iktidara da yüklenen İnce, "Bu iktidardan kurtulacağız da 13 sene Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Babacan mı kurtaracak bizi? Suriyelileri göndereceğiz de altılı masadaki Davutoğlu mu gönderecek? O getirmedi mi Suriyelileri? Onun için biz bu millete diyoruz ki, 'ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket'. Millete yeni bir seçenek sunuyoruz." diye konuştu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum