Foça İYİ Parti'den Av. Begüm Celep'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

FOÇA İYİ PARTİ'DEN  AV. BEGÜM CELEP'E ADAYLIK TEKLİFİ GİBİ "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

Foça İYİ Parti'den Av. Begüm Celep'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
28 Eylül 2019 - 10:54

İzmir Barosu'nun genç avukatlarından Begüm Celep, kendi avukatlık bürosunu açtı. Foça'nın saygın ailelerinden Celep Ailesi'ne mensup olan Begüm Celep, uzun bir süredir Türkiye'nin en prestijli hukuk bürolarından birinde çalışıyordu. 31 Mart  Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yakın çevresinin telkinleriyle siyasete atılan ve  Foça Belediye Meclis Üyeliği görevine seçilen Avukat Begüm Celep, memleketi Foça'ya ve hemşehrilerine hizmet etmek adına kendi avukatlık bürosunu kurdu. Foça'nın genç avukatlarından Begüm Celep'e ilk 'hayırlı olsun' ziyareti İYİ Parti Foça İlçe Teşkilatı'ndan geldi. İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil ve beraberindeki heyet, Begüm Celep'i yerinde ziyaret  ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İSTİKBAL VAAT EDİYOR

Ziyarette konuşan İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil, Begüm Celep'in sadece mesleğinde değil, siyasette de istikbal vaat eden bir isim olduğunu söyledi. Avukat Begüm Celep'in hizmetiyle Foça'ya ve Foçalılara faydalı olacağını  belirten Ertuğrul Karanfil, "Evladımız Begüm Celep'in hak ve hakkaniyetten ayrılmayacağına inanıyorum" dedi.

GURUR VE ÖVÜNÇ KAYNAĞI

Begüm Celep'in Foça'nın değeri olduğunu söyleyen Başkan Karanfil, şöyle konuştu: "Foça'nın evladı Begüm kardeşimiz gibi gençleri, özellikle de bayanların gerek mesleki, gerek sosyal ve gerekse siyasi alanda aktif olduklarını görmek bizim için gurur ve övünç kaynağıdır"

SİYASİ YAŞAMINDA DA ÖNÜ AÇIK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de gençlere ve kadınlara büyük önem verdiğinin altını çizen Karanfil, Meral Akşener gibi rol model bir kadın liderin kurduğu ve yönettiği İYİ Parti'de aktif siyaset yapıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Avukatlık mesleğinin yanı sıra Foça Belediye Meclisi'ne seçilip burada büyük bir özveriyle görev yapıyor olmasıyla da Begüm Celep'in siyasi yaşamında önünün açık olduğuna inandığını söyleyen Ertuğrul Karanfil, sözlerine şöyle devam etti: "Osmanlı Devlet adamlarından Ziya Paşa'nın meşhur sözüdür; 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!' Kıymetli kardeşimiz Begüm Celep de üstlendiği ve sorumluluk aldığı görevlerde sergilediği başarılar; kendisine dair düşüncelerimizin somut bir göstergesidir"

FOÇA'NIN AVUKATI, FOÇA'NIN MECLİS ÜYESİ

Avukat Begüm Celep'in Foça'da yetişen yeni nesle örnek teşkil eden bir isim olduğunu ifade eden Karanfil, şunları söyledi: "Foça Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildiği günden bugüne siyasi görüşünü bir kenara bırakıp herkesin Meclis Üyesi olmaya çalışan Begüm kardeşimizin kurduğu avukatlık bürosunda da bütün Foça halkına yardımcı olacağına inanıyoruz. Siyasette kutuplaşmanın yükselişte olduğu bir dönemde, Foça'mızda Begüm Celep gibi toplumu birleştirici kişiliğiyle  öne çıkan isimlerin olması bizleri gelecek adına umutlandırıyor"

FOÇA'YA KADIN ELİ DEĞMELİ

Foça'nın Türkiye'nin Batı'ya açılan penceresi olduğunu sözlerine ekleyen Ertuğrul Karanfil, "Bu kadar eğitim ve entelektüellik düzeyi yüksek bir şehirde, bugüne kadar bayan bir belediye başkanının seçilememiş olması hepimizin ayıbıdır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bugün dünyanın birçok gelişmiş ülkesinden çok daha önce kadınlara seçme ve seçilme hakkını vermiştir. Atamızın izinden ayrılmayan Foça'ya ve Foçalılara, ikbalde bayan bir belediye başkanı nasıl da güzel yakışır. Foça'ya mutlaka kadın eli değmelidir. Foça'nın on yıllardır değişmeyen makus talihi belki de bir kadının işbaşına getirilmesiyle değişecektir" diye konuştu.  

DESTEĞİNİZE VE TEVECCÜHÜNÜZE HER ZAMAN LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Avukat Begüm Celep, meslek hayatında kendisine başarı dileğinde bulunan İYİ Parti heyetine teşekkür etti. Övgü dolu sözleri için İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil'e ayrıca teşekkür eden Avukat Begüm Celep, şunları söyledi: "Mesleğimde olduğu gibi siyasette de henüz  yeni sayılırım. Fakat her iki alanda da bütün insanlığa, ilçemize ve ülkemize faydalı olabilmek için her daim elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. Üstlendiğim misyonu aynı heyecan ve özveriyle sürdürdüğüm takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecektir. Sizin gibi büyüklerimin desteğinize ve teveccühünüze her zaman layık olmaya çalışacağım"

BİR SONRAKİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİMİZ...

İYİ Parti heyetinin kendisine takdim ettiği çiçeği kabul eden Avukat Begüm Celep, İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil'in "Size bir sonraki hayırlı olsun ziyaretimizi, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra Foça Belediye Başkanlığı makamında yapacağız inşallah" sözünü tebessümle karşılayarak yanıtsız ve yorumsuz bıraktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...