Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Serkan Kaplan'dan flaş açıklama: 

Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Serkan Kaplan vites büyüttü!

Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Serkan Kaplan'dan flaş açıklama: 
02 Şubat 2022 - 13:29
Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri için başkan adaylığını açıklayan Serkan Kaplan, oda başkanı seçilmesi halinde ne kendisinin ne de yönetiminde görev alacak isimlerin huzur hakkı almayacağını açıkladı. 

Para için değil, hizmet etmek için göreve talip olduğunun mesajını veren Serkan Kaplan; huzur hakkı adı altında alınan ücretlerin bir araya getirileceğini ve eğitim için harcanacağını belirtti. 

İhtiyaç sahibi olmakla birlikte Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na üye olan esnafların üniversitede okuyan çocuklarına öncelik tanıyacaklarını ifade Kaplan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Sevgili destekleyicilerim, Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına aday olmamda gösterdiğiniz ilgi, alaka ve destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çıktığım bu yolda yalnız olmadığımı ve yalnız yürümediğimi hissettirdiğiniz için mutluyum.1977 Foça Gerenköy doğumluyum.1995 yılından Şu ana kadar Foça‘da esnaflık yapıyorum. Kent için faydalı olan her oluşumda görev almaya çaba sarf ettim. Esnaf ve Sanatkarlar Odasına başkan adayı olurken de esnaf arkadaşlarıma faydalı olacağıma inanıyorum. Hep birlikte Üreteceğimiz projelerle esnafımızı kalkındırmak ve refah seviyelerini yükseltme azmindeyim. Bu gücü sizlerden ve Foça sevgimden alıyorum. Bize inanıyorum. Hep birlikte güçlü olacağımıza inanıyorum. Kendim ve ekibim seçimleri kazanırsak hiçbir şekilde Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan bize verilen huzur haklarını almayacağımızın sözünü bugün burada veriyorum . Huzur hakkı adı altında alınan para ile de esnaf arkadaşlarımızın ihtiyacı olan üniversite okuyan çocuklarına burs vermekte kullanacağız bu düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Serkan Kaplan Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu