Foça Esnaf Odası Başkan Adayı Yiğitalp: "Yenifoça'yı Kimse Yok Saymasın, Yarışta Biz de Varız!"

Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odasına iddialı aday: Mehmet Yiğitalp

Foça Esnaf Odası Başkan Adayı Yiğitalp: "Yenifoça'yı Kimse Yok Saymasın, Yarışta Biz de Varız!"
06 Şubat 2022 - 15:56
Yenifoça Otobüsçüler Kooperatifi eski Başkanı Mehmet Yiğitalp, Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

“Yenifoça’yı kimse yok saymasın, yarışta biz de varız!” diyen Mehmet Yiğitalp, Yenifoça esnafından gelen yoğun istek üzerine aday olduğunu ancak adaylığını ilan ettikten sonra Foça merkezinde faaliyet gösteren esnaflardan da büyük destek gördüğünü söyledi. 

Yenifoça esnaflık yapıyor olmasını dezavantaj olarak değil, aksine avantaj olarak gördüğünü ifade eden Yiğitalp, “Oda başkanlığına Foça ile Yenifoça’yı ayrıştırmak için değil, birleştirmek için talibim!” dedi. 

Oda Başkanlığı için adaylığını açıklayan tüm isimlere başarı dileğinde bulunan Yiğitalp şöyle kouştu: “Biz, Foça esnaf teşkilatı olarak çok büyük bir aileyiz. Önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan seçimli genel kurulumuzun da şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Her şeyden önce seviyeli bir genel kurul olacağına olan inancım tamdır. Zaten kim kazanırsa kazansın, kazanan Foça esnafı olacaktır. Kazanan Foça olacaktır.” 

En yakın zamanda yönetim kurulu aday listesinde yer alacak isimleri de kamuoyu ile paylaşacağını sözlerine ekleyen Yiğitalp, “Sadece birlikte hareket edeceğim isimleri değil, seçilmemiz halinde nasıl bir yönetim anlayışı içinde olacağımızı ve vaatlerimizi de açıklayacağız. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeyeceğiz ama verdiğimiz sözleri de unutmayacağız, mutlaka yerine getireceğiz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu