FLO Konforlu ve Şık Hediye Alternatifleriyle Babalar Günü'ne Ayak Uyduruyor!

Babalar Günü’nde hediye arayışında olanlar; en trend ayakkabı modellerinden kemer, çanta, cüzdan gibi aksesuarlara çok sayıda ürün seçeneğini FLO’da buluyor.

FLO Konforlu ve Şık Hediye Alternatifleriyle Babalar Günü'ne Ayak Uyduruyor!
06 Haziran 2022 - 17:42

Babalar Günü’nde hediye arayışında olanlar; en trend ayakkabı modellerinden kemer, çanta, cüzdan gibi aksesuarlara çok sayıda ürün seçeneğini FLO’da buluyor. Her sene olduğu gibi bu sene de FLO, geniş ürün yelpazesiyle Babalar Günü’ne şık alternatifler sunuyor.

Yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO, farklı tarzda ve zevkteki babalara hitap edecek ayakkabıları ile Babalar Günü için hediye arayışında olanlara birbirinden şık alternatifler sunuyor.FLO’nun Babalar Günü koleksiyonunda klasik, günlük ve spor ayakkabı modellerinden, cüzdan, çanta ve kemerlere kadar pek çok alternatif yer alıyor!  
 
FLO her adımında mutlu edecek geniş ayakkabı koleksiyonu ile babalar gününe ayak uyduruyor! Babalarınızın her anına eşlik edecek; siyah, beyaz, hâkî, kahverengi, taba gibi tüm kıyafetlerle uyum sağlayacak renklerle dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan klasik ayakkabı modelleri, taban ve renk detaylarıyla göz dolduruyor. Keten pantolon, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin eşlikçisi olacak klasik modeller ofis hayatının ve özel günlerinde vazgeçilmezi oluyor. Sneakerdan vazgeçemeyen babaları sevindirecek modeller ise hafta sonu yürüyüşleri, doğa sporları, günlük hayat ve daha birçok alanda adımlara konfor katıyor. Babanızın zevkine ve yaşına uygun en güzel hediyeyi bulabileceğiniz geniş koleksiyon, şıklığı kadar rahatlığıyla da adından söz ettiriyor. 
 
FLO, birbirinden şık ve kullanışlı kemer, cüzdan ve çanta çeşitleriyle Babalar Günü’nde hediye alternatiflerini genişletiyor. Hem sportif hem de klasik modeller, zamansız renkleri ve trend stilleri ile dikkat çekiyor. 
 
FLO’nun Babalar Günü Koleksiyonu’nu görebilmek ve babanıza en uygun hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www flo com tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...