Flo'da avantajlı indirim kampanyaları devam ediyor!

flo.com.tr’de avantajlı indirim kampanyaları devam ediyor!

Flo'da avantajlı indirim kampanyaları devam ediyor!
18 Haziran 2020 - 11:22

Babalar Günü yaklaşırken “ne hediye alsam” diye düşünenlere flo.com.tr, avantajlı kampanyalar sunuyor… Babalar Günü’ne özel flo.com.tr’de başlayan %50’ye varan indirim kampanyasıyla hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hediye alternatiflerine ulaşabilirsiniz. Üstelik “21 Haziran En Uzun Gün” olması sebebiyle; mevcut indirimlere ek sepette ekstra %21 indirim fırsatıyla alışveriş keyfi daha da uzun sürüyor!

Yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO’nun zengin model seçenekleri arasında babanıza uygun hediyeyi bulabilir, her adımına konfor katabilirsiniz. Babalar Günü’ne özel başlatılan ‘%50’ye varan indirim’ kampanyasıyla flo.com.tr’de babanızın çok beğeneceği hediyeye uygun fiyata sahip olabilirsiniz. İster sportif ister klasik tarzda olsun, her adımda rahatlığı hissetmek isteyen tüm babalara uygun birbirinden çeşitli ayakkabı modelleri avantajlı kampanyayla flo.com.tr’de sizleri bekliyor.

Sıcak havalarda yazlık ayakkabı giymeyi seven babalara; terlik ve sandaletler 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tarzına önem gösteren babalar, ayakkabılar kadar kemer ve cüzdan şıklığına da dikkat ediyor. FLO’da zengin çeşitlilikte kemer ve cüzdanlar 19,99 TL’den, spor çantalar 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla kombinlerin kusursuz tamamlayıcısı oluyor.

FLO ile baba oğul uyumuna sepette %50’ye varan indirim!

Çocuklar için babalar birer kahramandır… Babalarını örnek alan minikler, onlar gibi olmak, onlar gibi giyinmek isterler. Oğullarıyla bir örnek olmayı tercih eden babalar, FLO erkek ve çocuk koleksiyonlarında birbiriyle uyumlu ayakkabı modellerini rahatlıkla buluyor. Sneakerden slip-onlara, klasik ayakkabılardan casual modellere kadar birçok ayakkabı %50’ye varan indirimlerle sunuluyor.

En uzun güne en avantajlı kampanya flo.com.tr’de!

Babalar Günü’nün bu sene ‘21 Haziran En Uzun Gün’e denk gelmesi alışveriş keyfini festivale dönüştürüyor. Flo.com.tr’de başlayan kampanya, mevcut indirimlere ek sepette sunduğu %21 indirim fırsatıyla, Babalar Günü alışverişinizde ekstra avantaj sağlıyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Koleksiyonlarına www.flo.com.tr web sitesinden kolayca bulabilirsiniz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"