Flo.com.tr'de Anne & Kız Kombinlerinde %50'ye Varan İndirim!

Flo.com.tr'de Anne & Kız Kombinlerinde %50'ye Varan İndirim!
06 Mayıs 2020 - 19:33

Ayakkabı tutkunu anne ve kızları, dünya trendlerini koleksiyonlarına başarıyla taşıyan FLO’nun yeni sezonunda birbirleriyle uyumlu modeller buluyor. Son dönemin dikkat çeken modası “Mini-me” olarak anılan anne-çocuk uyumunu yakalamak ve %50 indirim avantajından faydalanmak için www.flo.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz!

Kızlarınızla bir örnek giyinmenin en pratik yolu ayakkabı kombininizi tamamlamaktan geçiyor. ‘Mini-me’ akımına uyum sağlamak isteyen anneler benzerliğe ayakkabıdan başlıyor. FLO’nun yeni sezon koleksiyonunda yer alan birbirleriyle uyumlu anne-kız ayakkabıları, kızıyla aynı tarz giyinmeyi seven annelerin dikkatini çekiyor. Onlarca model %50’ye varan indirim kampanyasıyla flo.com.tr’de satışa sunuluyor. Kampanya, indirim fırsatıyla anneleri, trend modelleriyle de kızları sevindiriyor. Sneaker, babet, slip-on, loafer, sandalet ve terlik gibi farklı modellerin bulunduğu Anne&Kız Kombini İndirim Kampanyası ile en güzel uyumu anne ve kızları yakalıyor!

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Nine West, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’nu www.flo.com.tr web sitesinde kolayca bulabilirsiniz…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...