FilmBox Extra Ekranlarında Sahne Nicholas Cage'in

Unutulmaz filmlerde canlandırdığı unutulmaz karakterlerle tüm dünyanın gönlünde taht kuran Oscar Ödüllü aktör Nicholas Cage, farklı türlerde dört güzel filmiyle FilmBox Extra ekranlarında Ağustos gecelerine heyecan katıyor.

FilmBox Extra Ekranlarında Sahne Nicholas Cage'in
05 Ağustos 2021 - 11:40
Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor. 

Unutulmaz filmlerde canlandırdığı unutulmaz karakterlerle tüm dünyanın gönlünde taht kuran Oscar Ödüllü aktör Nicholas Cage, farklı türlerde dört güzel filmiyle FilmBox Extra ekranlarında Ağustos gecelerine heyecan katıyor.

USS Indianapolis: Cesur Adamlar (USS Indianapolis: Men Of Courage) – 6 Ağustos Cuma Saat: 21:30
Nicholas Cage’in yanı sıra, bir diğer büyük yıldız, Tom Sizemore’un da rol aldığı filmin heyecanlı öyküsünde, İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Amerikan gemisi bir Japon denizaltısının saldırısı sonucu batınca, geminin 890 kişilik mürettebatı köpek balıklarıyla çevrili suların ortasında kalıyor.

İntikam: Bir Aşk Hikayesi (Vengeance) – 13 Ağustos Cuma Saat: 21:30 
Kendine tecavüz eden kişileri adalete teslim etmenin yollarını arayan bekar bir annenin yardımına koşan bir grup yabancının öyküsünü anlatan filmde, Nicholas Cage’e Anna Hutchinson eşlik ediyor.

Hayaletin İntikamı (Pay the Ghost) – 21 Ağustos Cumartesi Saat: 00:05 
Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece yarısından hemen sonra ekranlara gelecek filmde Nicholas Cage, bir Cadılar Bayramı festivalinde kaçırılan oğlunu arayan telaş içerisindeki bir profesörü canlandırıyor.

Zor Karar (Bangkok Dangerous) – 27 Ağustos Cuma Saat: 21:30 
Bir görev için Bangkok’a gelen kiralık katil Joe’nun hayatı, beklenmedik olaylarla karışmak üzeredir. Nicholas Cage’in canlandırdığı Joe, kentin yerlisi bir kadına aşık olup, bir de üzerine onun yanında çalışan çırağıyla da bağ kurunca işler sarpa sarar.

FilmBox Extra izlemek isteyen sinemaseverler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com websitesi ve FilmBox + uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
 
SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...