Fatih Gürbüz'den 'Seviye' Çağrısı

CHP'NİN FOÇA ADAYI FATİH GÜRBÜZ'DEN 'SEVİYELİ SİYASET' ÇAĞRISI

Fatih Gürbüz'den 'Seviye' Çağrısı
11 Şubat 2019 - 12:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim çalışmalarının seviyeli bir şekilde yapılması için çağrıda bulundu. 

Cumhur İttifakı'nın Foça adayının açıklanmasının ardından kendisinin de Millet İttifakı'nın adayı olarak açıklandığını ve bu süreçte her iki tarafın da Türkiye'ye örnek olacak bir izlenim bıraktığına işaret eden Fatih Gürbüz, Foça'daki siyaset çıtasının yükselerek süreceğine inandığını söyledi.

Foça'nın demokrasiyi yaşatmakta kararlı olduğunu ve geçmiş seçimlerde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ortamı içerisinde demokrasinin en güzel örneklerinin burada sergilendiğini hatırlatan Gürbüz, "Foça, seviyeli siyaset konusunda bu seçimde de parmakla gösterilecek, yine tüm ülkeye örnek olacaktır" dedi. 

Seçim bittiğinde apolitik hayatın kaldığı yerden devam edeceğini vurgulayan  Fatih Gürbüz, "Foça'da seviyeli bir seçim dönemi olmasını temenni ediyoruz. Mutlaka tatlı sert bir rekabet olacaktır. Burada önemli olan özellikle de siyasetin zirvesinde yer alanların etkisinde kalarak siyasi fanatizmden kaçınabilmektir. Zira bu bir savaş değil, seçimdir. Bizler de düşman değil, rakibiz. Seçim sürecinde birbirimizin kalbini kıracak her türlü davranıştan kaçınmalıyız. Takvim yaprakları 1 Nisan'ı gösterdiğinde, birbirimizin yüzüne bakabilmeliyiz. Tabii özellikle genç olmanın getirdiği heyecandan dolayı gençler arasında zaman zaman tansiyon yükselebilir. Fakat genç kardeşlerimiz şunu akıllarından çıkarmasınlar ki Cumhur İttifakı'nın adayı abimizdir. Mensubu olduğum Millet İttifakı'nın adayı olan ben deniz de kardeşinizim. Rica ediyorum, abiniz için kardeşinize, kardeşiniz için de abinize zarar getirecek davranışlarda bulunmayın. Gelin, bugüne kadar olduğu gibi, bu seçimi de Foça'da bir demokrasi şölenine çevirelim. Dünyanın en narin çiçeklerinden biri olan demokrasiyi uzlaşıyla, hoşgörüyle ve diyalogla yaşatalım" diyerek, Foça'da şu ana kadar seviyeyi düşürmeyen her iki tarafın mensuplarına da teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...