Fatih Gürbüz'den Protokol Ziyaretleri

CHP'NİN FOÇA ADAYI FATİH GÜRBÜZ'DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Fatih Gürbüz'den Protokol Ziyaretleri
12 Şubat 2019 - 11:12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, Foça İlçe Protokolünü ziyaret etti. Fatih Gürbüz'ün ziyaretine CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ile birlikte İlçe Gençlik ve Kadın Kolları başkanları da eşlik etti.

Foça Kaymakamlığı'nı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP'nin Foça adayı Fatih Gürbüz, ziyaret turuna Foça Kaymakamı Ali Çetin ile başladı. Fatih Gürbüz ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Kaymakam Ali Çetin, seçimlerin Foça'ya ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

31 Mart yerel seçimlerinin Foça'ya yakışır bir şekilde sonlandırılması temennisinde bulunan Foça Kaymakamı Ali Çetin, seçimlerin huzur içinde geçmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Tüm adaylara başarı dileğinde bulunan Kaymakam Çetin, nazik ziyaretlerinden dolayı Fatih Gürbüz ve heyetine teşekkür etti.

Seçim çalışmaları öncesinde  belediye başkan adaylarının  bulunduğu şehirdeki protokol üyelerini ziyaret etme geleneğini yerine getiren CHP'li Fatih Gürbüz, bu kapsamda sırasıyla ilçede bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti. Kurum yöneticileriyle ilçenin geleceği hakkında görüş alış verişinde bulunan Gürbüz, kendilerine gösterilen hoşgörü ve misafirperverlikten dolayı, başta Foça Kaymakamı Ali Çetin olmak üzere tüm protokol üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"