Fatih Gürbüz'den İYİ Parti'ye 'davet' ziyareti

CHP'NİN FOÇA ADAYI FATİH GÜRBÜZ'DEN İYİ PARTİ'YE 'DAVET' ZİYARETİ 

Fatih Gürbüz'den İYİ Parti'ye 'davet' ziyareti
05 Şubat 2019 - 00:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, İYİ Parti Foça İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, Fatih Gürbüz'e de CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ile birlikte İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet de eşlik etti. 

Karşılıklı birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette konuşan Fatih Gürbüz, Foça'da Millet İttifakı'nın adayı olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, sorumluluğunun farkında olduğunu söyledi. 

Seçim startını vermek üzere yapılan tüm hazırlıkların tamamlandığını sözlerine ekleyen CHP'nin Foça adayı Fatih Gürbüz, 5 Şubat Salı günü (bugün) CHP Foça İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenecek açık hava toplantısına İYİ Partilileri de davet etti.   

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım da her iki partinin de genel merkezlerinin karar ve talimatlarına işaret ederek, Foça'da nasıl bir güç birliği içinde hareket edileceği konusunda, İYİ Partili yöneticilerle fikir alış verişinde bulundu. 

İYİ Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç,  nazik ziyaretleri için Fatih Gürbüz'e teşekkür ederken, ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor