Fatih Gürbüz ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmıyor

FATİH GÜRBÜZ, AYAK BASMADIK YER, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

Fatih Gürbüz ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmıyor
13 Mart 2019 - 11:39

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyor. Foça'da ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmayan CHP'li Fatih Gürbüz, seçim ekibi ile birlikte kapı kapı gezerek vatandaşlarla kucaklaşıyor.

İLGİYLE KARŞILANDI

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Fatih Gürbüz'ün dünkü durağı Yeni Foça Mahallesi oldu. Yeni Foça Mahallesi’nde vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan Gürbüz, sokak sokak, kapı kapı gezerek vatandaşlardan destek istedi. Cadde ve sokak aralarında karşılaştığı vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Gürbüz, karşılaştığı herkese proje kitapçığını dağıttı. Yeni Foça esnafını da ziyaret eden Gürbüz, esnafla görüş alışverişinde bulundu. Yeni Foça programını kahvehaneleri gezerek tamamlayan Gürbüz, Yeni Foça sakinlerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

"YARIN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL OLACAK"

Vatandaşlardan 31 Mart'ta ellerini vicdanlarına koyarak sandığa gitmelerini isteyen CHP'li Fatih Gürbüz, "Başkalarının gürültülerini değil, kalbinizin fısıltısını dinleyin. Ege çanağında 'son kale' olarak görülen Foça'mızı ranta, talana teslim etmeyin. Bizler burada hep birlikte yaşıyoruz. Hepimiz bu kentin bir parçasıyız. İyi günümüzde, kötü günümüzde birlikte üzülüyor; birlikte seviniyoruz. Gelecek nesillere daha çağdaş, daha yeşil, daha sağlıklı bir kenti miras bırakmak istiyorsak... kendini bu kentin bir parçası hisseden herkese görev düşüyor. Nedir o görev? Hiç kimse, 'Foça'da CHP nasıl olsa fark atar; benim sandığa gidip gitmemem de hiçbir şeyi değiştirmez' diye düşünmemeli. 31 Mart günü, vatandaşlık görevini yerine getirmenin yanı sıra Foça'da huzur ve mutlu bir şekilde yaşıyor olmanın karşılığını da yerine getirmeliyiz. Foça'ya aidiyet duygusuna sahip olan, tüm hemşehrilerimi 31 Mart'ta Foça'ya sahip çıkmaya davet ediyorum" diyerek, yarının bugünden daha güzel olacağına inandığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"